Gönderen Konu: Toyota duo plus çocuk koltuğu  (Okunma sayısı 3690 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Toyota duo plus çocuk koltuğu
« : Şubat 09, 2011, 23:09:41 »
Toyota duo plus çocuk koltuğu yeterince güvenli midir? Bu üründe isofix bağlantısı da var ancak hangi markadan yapıldığını bulamadım. Araştırmalarımda en güvenli olanın britax-römer marka olduğunu söylediler. Toyota'nın ki de görüntü olarak bunun aynısı ama kalitesi aynı mıdır?

Toyota Club Türkiye

Toyota duo plus çocuk koltuğu
« : Şubat 09, 2011, 23:09:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota duo plus çocuk koltuğu
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2011, 00:20:00 »
duo plus hangi gruba hitap ediyor bilmiyorum.Ben kendi ogluma  15-36 3 grup olarak adlandırılan sınıftan uzun araştıramlarım sonucu ünlü araba koltuğu üreticisi olan ve sırf bu işi yapan RECARO nun çocuk koltuğunu aldım.Plazalarda 450 le re satıyorlardı.Kullanılan kumaşına falan baktıgınız zaman recaronun kumaş kalitesi çogu markadan daha kaliteli.Terletmeyen  kumaşlar kullanılmış.Ayrıca çogu firmada olmayan oturak kısmında viscolex kullanılmış.Ve chicco jane ve ya diğer markaların çogunda olmayan kafa kısmında darbe emici köpükler var.Çogu güvenlik testlerinden onay almış.AYrıca isofix baglantısıda çok kolay..Hafif bir açıyla yatabiliyor.Çocugun baş kısmında hoparlör var mp3 i pod baglantısı  yaparak çocuk müzik dinleyeebiliyor..Uzun  araştırmalarım sonucu bu koltugu alrım.Britax römer concorde gibi diiğer markalarada baktım ama kumaş kalitesi falan bu koltuk çok üstün onlarda.Fİyat olarak ben aldıgımda 599 tl idi.Şimdi fiyatını  düşürmüşler.Toyota plazalardan 450 ye o dandik koltukları alacagınıza sırf üstünde toyota yazıyor başka hiçbirşey yok plastigin üzerine kumaş geçirmişler..Koltuğu şiddetle tavsiye ederim..size e -bebek in internet adresinide ekleyeyim ordan bu sınıf taki ve alt gruptaki recaro  çocuk koltuklarını incelemenizi tavsiye ederim.
http://www.e-bebek.com/15_36_kg/recaro/recaro_monza_ayarlanabilir_hava_yastikli/REC-614221
2011 d4d Corolla