Gönderen Konu: Görüş ve Önerileriniz lütfen. Auris 1.6 Elegant Otomatik Vites  (Okunma sayısı 9842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
Herkese Merhabalar;

uzunca bir süredir ilk otomobilimi almak için araştırma yapıyorum, İstanbul'da yaşamam ve şoförlük deneyimimin başlangıç seviyesinde olması, sadece hafta sonları ve tatillerde aracı kullanacak olmam nedeniyle otomatik şanzımana sahip benzinli bir araçtan yana temel özelliklerimi belirledim. Sınırlı bir bütçede işin içine girince (maksimum 32.000 TL.) donanımlı 2. el bir araç almak mantıklı görünüyor, Toyota Auris 1.6 Elegant Otomatik Vites (2008 - 2009) şuan için sıranın en başında, bu model kullanıcılarına bir kaç küçük sorum olacak yardımcı olacak değerli forum kullanıcılarına şimdiden teşekkür eder güzel günler dilerim.

Saygılarımla,

-  Bu modelde yokuş kalkış desteği var mı, sanırım Toyota'da HAC olarak tanımlanıyor.
-  Boyum yaklaşık 1.90 (m) aracın sınıfına göre yüksek bir araç olduğunu biliyorum ama direksiyon - koltuk diz mesafesi konusunda maalesef bir bilgi edinemedim.
-  Ayrıca deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Engin Kurt

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
uygun bir vaktinizde test sürüşüne çıkarsanız siz de göreceksiniz ki araç sınıfının en yüksek tavanlılarından biri, koltuk ve diz mesafeleri gayet iyi, elegant donanımı da gerçekten çok güzel, araçta üst düzey denebilecek birçok özellik mevcut, yokuş kalkış desteğine gerek olduğunu düşünmüyorum, eğer tam otomatik alırsanız zaten yokuşlarda geri kaçırmaz, multimode alırsanız da çok kısa bir süre içerisinde neredeyse hiç geri kaçırmadan kalkmayı başarırsınız...
aklınıza takılan başka bir durum varsa sorabilirsiniz, ayrıca o fiyata çok güzel, temiz bir auris elegant bulursunuz...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Oğuzhan Bey teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, elegant donanımı kendi içerisinde tam otomatik ve multimode olarak mı ayrılıyor acaba, böyle bir ayrım varsa tam otomatiğin ayırt edici bir özelliği varmıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
benim aracım multimode'dur mesela, 2009 ya da 2010 senesinde toyota benzinli araçları tam otomatik olarak, ondan öncekileri multimode olarak çıkardı, ben şimdi gene alıcak olsam gene multimode olsun derim, iki şanzımanın kavrama sistemleri vs. farklılıklar var arasında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
teşekkür ederim, eşimde kullanacağı için tam otomatik şanzıman tercihim, sizede çok zahmet verdim ama son sorum, blue veya comfort modellerinde tam otomatik şanzıman varmıdır acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
2010 modelden itibaren otomatik vites ve benzinli modellerinin hepsi tam otomatik diye biliyorum.
o modellerde blue yok zaten, comfort var, comfort extra ve elegant var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Engin bey arkadaşların da dediği gibi boy konusunda bir sıkıntı çekmezsiniz Auris'ler gerçekten hacim olarak çok başarılı..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline