0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracımı önümüzdeki ay muayeneye götüreceğim.Bundan önceki muayenede arka servis frenindeki sapma yüzünden zar zor geçmişti aracım muayeneden.yine aynısı olacak muayeneye gitmeden önce bu sorunu çözmek istiyorum sorun aslında belli limitörde ama limitör piyasada yok ankarada frenlerle ilgili işini özel iyi bir yer var mı?Ankarada özel servise giden arkadaşlardan cevap bekliyorum.
ana şaşırdım servis sorulunca hemen dört koldan dörtnal önerilir diye bekliyordum fatih bey sorununuzu okuyunca aracınızın ae101 kasa (93-98) corolla olduğunu tahmin ediyorum. arızalı parça da p valfi... o parçayı tamir ederiz diyen çok insan göreceksiniz, pek de rağbet etmeyin.. parçayı iptal ediyorlar, evet vizeden geçiyor ancak güvenli olmuyor. benim de başıma geldi, dörtnal toyotada değiştirdim parçayı, bir önceki kasanın p valfini taktık, onun delikleri daha büyük, frenlerde iyileşme oldu bir nebze.. kızaklama gecikti..dörtnal toyotadan sadık ustaya forumu söylersiniz, sohbeti hoş, fiyatta üzmez, işçilik kaliteli...