0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence hıc almayın yavuz bey ben aldım pısmanım böle sorunlu araba görmedım.....[/quote]Yapmayın Kutay bey, on binlerce kullanıcısı var yeni Corolla'nın. Sizin durumunuzda ya 4 ya 5 üye vardır bu forumda. Eğer gerçekten sorunlu araç olsaydı üye sayımız baya bir artardı Bu arada direksiyon probleminiz çözüldü mü? nedir son durum?
Yapmayın Kutay bey, on binlerce kullanıcısı var yeni Corolla'nın. Sizin durumunuzda ya 4 ya 5 üye vardır bu forumda. Eğer gerçekten sorunlu araç olsaydı üye sayımız baya bir artardı Bu arada direksiyon probleminiz çözüldü mü? nedir son durum?[/quote]ilginiz için tesekkkurler alper bey.dıreksıyonda su anda sorunum yok zaten,sadece 2 kez arıza werdığı ve 3 uncusunu wermesı halınde arac değişimi olur mu gıbılerınden bıseler sormustum sağolsunlar arkadaslarımız yorumlarını yazmıslar...bu arada benım durumumda 4-5 uye var dıyorsunuz doğru ama bu uyelerımızın gıttıkce arttığını unutmayalım... ve toyota artık kalıtesını bozmaya basladı bunun ustune basarak sölemek ıstıyorumsaygılar.
Bu sert amortisör yeni moda maalesef, Fransız, Alman ve yeni yeni Japonlar da sert süspansiyonlara geçtiler.[/quote]Alper beyin dediği gibi sırf yol tutuştan dolayı sert amortisörlere geçti toyota da. Lastikler eskidiğinde yumuşak lastik takarak bir nebze iyileşme olabilir. Benim aracıma sert lastik takdım bir iki tıkırtı oluştu ki lastiğin önemi de burda ortaya çıkıyor.Bu araç içi sesler sert amortisör kullanan tüm arabalarda mevcut maalesefAma sorsanız benim için konfor daha önemli, bu yüzden yumuşak amortisörlü bir araba tercih ederim. Ama artık arabaları avrupadaki kaliteli asfalt yolları dikkate alarak yapıyorlar ve maalesef ülkemiz şartlarında sert amortisörlü araba sorun teşkil ediyor