Gönderen Konu: 1.3 terra çekiş ve yakıt hakkında  (Okunma sayısı 2123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
1.3 terra çekiş ve yakıt hakkında
« : Şubat 07, 2011, 21:53:20 »
merhaba  arkadaşlar.99 model corolla terra manuel aracımın çok yaktığını düşünüyorum.şehiriçinde 35 kr yakıyor.lpg yok.aracı alalı 1 ay oldu.çekişi hoşuma gitmedi.bana yeter aslında ama 1. vitesten 2 ye taktığımda araba devri düşüp titriyor vitesi erken değiştirmiş gibi ama hız ve devir normal ayrıca düz yolda yapıyor bunu.soğukken değil de motor ısınınca başlıyor.soğukken problem yok.

Toyota Club Türkiye

1.3 terra çekiş ve yakıt hakkında
« : Şubat 07, 2011, 21:53:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: 1.3 terra çekiş ve yakıt hakkında
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2011, 17:02:06 »
Kadir bey, aynı mesajı farklı bir konu başlığı ile 2 gün ara ile paylaşmanıza anlama veremedim.
Mesajınızın görülmemiş olma ihtimali olmadığına göre neden cevaplanmadığını düşünmenizi öncelikle belirtmek istiyorum, bu forum mekanik sohbetlerle, sosyal bağların bir arada olduğu bir aile ortamıdır.
Dolayısıyla foruma dahil olmadan, sadece mekanik olarak çözmek istediğiniz bir sorunu, bir servise sorarcasına sorup yanıt beklemeniz görüldüğü üzere başarılı olmamaktadır.
Ayrıca forumda biraz vakit geçirdiğiniz takdirde öncelikle aracınızı kullanan diğer üyelerimizin tüketim değerleri ile kıyaslama yapma olanağı bulacaksınız ve muhtemelen çözüm aradığınız konu hakkında açılmış diğer başlıklardan faydalanabileceksiniz.

Keyifli forumlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2011, 17:36:48 »
foruma dahil olmaktan kastın nedir hocam?yeniyim yanlışım varsa izah edin lütfen.mümkünce kırıcı olmadan ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 11, 2011, 21:54:43 »
Dahil olmaktan kastım şudur, sadece mekanik kısımda sorun-çözüm ilişkisi kurmaktan öte,
Forumun sosyal kısımlarındaki konularda vakit geçirip, bu bahsettiğiniz mekanik sorunun ötesinde söyleyebilcekleriniz ile foruma kaynaşmanız,
Mekanik kısımdaki başlıkları inceleyerek öncelikle kendi sorununuz hakkındaki benzer konuları araştırma ve bilgi verebilceğiniz diğer konularda yardımlaşamlarda bulunursanız,
Aynı mesajı farklı başlıklarda paylaşmanıza gerek kalmaz, size de sorununuz hakkında yardım edecek kişiler mesaj yazabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Şubat 11, 2011, 22:51:36 »
ben bu foruma yeni aldığım aracım hakkında bilgi edinmek için üye oldum.belkide diğer bölümlerle hiç bir alakam olmayacak.sorularıma isteyen cevap verir isteyen vermez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 11, 2011, 22:55:07 »
Mükerrer konu açmadığınız sürece sorun yok,

Bol Şanslar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2011, 18:11:21 »
arkadaşım bende 2000 1.3 motor kullanıyorum yakıt konusunda çok 10.02.20011 tarihindeki ölçümüm şehirler arası litresi lpg 2,13 den 156 krş yakıyor şehir içi kullanmaya bağlı karışık 185 -__200 felan yakıyor.çekiş yönünden 1.6 kadar iyi olamaz ama devir aldıktan sonra güzel topluyo 170 ile 180 ni rahat görüyor yanlız kalkışları biraz ağır oluyor saygılar....