Gönderen Konu: toyota corolla devir daim pompasi  (Okunma sayısı 11667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '07
toyota corolla devir daim pompasi
« : Şubat 07, 2011, 09:28:35 »
arkadaslar, servise rutin bakimlari icin gittigimde devir daim pompasinin su kacirdigini degisiminin gerektigi soylendi. iscilik dahil 520 ytl de masrafi varmis. bana pahali geldi, fiyatlar bu civarda mi acaba . bilginiz var mi ?

arac toyota corolla 2007 model, 90 binde. 
toyota corolla 2007 dx4d

Toyota Club Türkiye

toyota corolla devir daim pompasi
« : Şubat 07, 2011, 09:28:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla devir daim pompasi
« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2011, 10:20:45 »
Ezbere konuşuyorum tabi ama devirdaim denen şeyin fiyatı o rakamın onda biri kadar falan bildiğim kadarıyla.. Bence parçayı kendiniz alın. Birkaç yere işçilik için fiyat sorun.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 122500
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2011, 10:33:20 »
Serhat Bey, Ahmet BEY in dediği gibi yaparsanız parçada sorun olursa geri almazlar.Benim tavsiyem eğer devir daimde sorun varsa parçayı da yetkili servisten alın,işçiliği de onlara yaptırın.Bir soru olduğunda ücret ödemeden değiştirirsiniz.Çünkü orjinal toyota parçalarının bildiğim kadarıyla 1 yıl garantisi var ama yetkili servis takarsa!!!!Ayrıca bu devir daim pomopası çok önemli parça riske atmaya gelmez.(yan sanayi fala düşünmeyin derim,!!!!!)
Saygılar, Allah kaza bela vermesin inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2011, 10:40:53 »
bencede yan sanayi almak yanlış olur ama servis en az 200-250 lira işçilik katmıştır o hesaba...bence parçayı servisten alıp dışarda güvendiğiniz bi ustanıca taktırabilirsiniz....daha hesaplı olur...zira servis kime ne kakalasam diye akşama kadar düşünüyor...sizde kurbanı olmayın derim...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2011, 17:01:58 »
Geçen hafta 2007 model 60000 km corolla aracaım, devirdaim pompası kilitlemiş olduğundan , üzerindeki kayışı koparmış.Aracımı yetkili servise çektirdim, 650 tl patladı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • DUAL - VVT-İ Kontrolsüz Güç, Güç Değildir.
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2011, 21:59:52 »
arkadaslar, servise rutin bakimlari icin gittigimde devir daim pompasinin su kacirdigini degisiminin gerektigi soylendi. iscilik dahil 520 ytl de masrafi varmis. bana pahali geldi, fiyatlar bu civarda mi acaba . bilginiz var mi ?

arac toyota corolla 2007 model, 90 binde. 

Paşam servisle hiç uğraşma bence şu zamanda o kadar para verme. Sadece bilincli kullanıcı ol. git sağlam bir toyota parçacısına aracının şase numarasını ver servis ürünün aynısı sistemde çıkar ve serviste satılandan daha ucuz 110 TL Markası büyük bir ihtimalle ORJİNAL AISIN Japon malı sağlam birde toyotacı ustaya 30 TL gibi bir ücretle taktırısın ustan sıvı contasınıda iyisinden kullansın LİNEA gibi bişey olursa yeter kaçırma yapmasın iyi olursa. olay tamamdır.140TL ye işinin bitirirsin. Başıma geldi aynı şekilde değiştirdim. şimdiden kolay gelsin
^^DUAL - VVT-İ^^ Kontrolsüz Güç, Güç Değildir. Gücünü Kontrol Et.
2012 C O R O L L A   E L E Ğ A N T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2011, 23:33:24 »
bende 98 corolla xei var. Devir daim pompasından kaçırdı. gittim devirdaimi+triger kayışı+vantilatör kayışı= 130 tl + 80 tl işçilik ile toplam 210 tlye sanayide değiştirdim. Çokta memnunum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • DUAL - VVT-İ Kontrolsüz Güç, Güç Değildir.
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2011, 09:45:45 »
bende 98 corolla xei var. Devir daim pompasından kaçırdı. gittim devirdaimi+triger kayışı+vantilatör kayışı= 130 tl + 80 tl işçilik ile toplam 210 tlye sanayide değiştirdim. Çokta memnunum

Burak kardeşim haklısın Yeterki PARÇA ORJİN Olsun :D Ustanda iyi olursa deme keyfine :) Servislere yaklaşılacağı yok ... İki cam suyuna sinyallerine bakıyo Ver 300TL diyor :D
^^DUAL - VVT-İ^^ Kontrolsüz Güç, Güç Değildir. Gücünü Kontrol Et.
2012 C O R O L L A   E L E Ğ A N T