0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun, kışlık lastiklerin buzda hiçbir etkisi olmuyor. Hatta zemin ıslaksa daha çok kayıyor. Yavaş gitmek lazım.
Arkadaşlar dün gece iş çıkışı saat 00:15 civarı aracımın camları buz tutmuştu kazıyıp temizleyip yola çıktım. dış ortam sıcaklığı +1 derece gösteriyordu araç trafikte kara noktalardan sayılan yeni Gölcük yolu Kullar köprüsü gölcük istikametinde sol şeritte 4 vites gayet sakin kullanımda şeridimde stabil olarak ilerliyordum tam virajın keskin noktasına geldiğimde sağ şeriteki tırı yeni geçmiştim araç birden kaymaya başladı sola virajda en sol şeritten kontra vererek hiçbir pedala basmadan aracı düz tutmaya çalışarak sağ şeride geçmiştim bile Allah' tan solladığım tır gaz kesmişti ve onun önünde seyreden başka bir araç yoktu. belki 2 veya 3 saniye hayat durdu sanki belirtmek istediğim Aracımda Lassa snoways kar lastiğide vardı ama yol cam gibiydi adeta sanırım normal lastik olsa bariyerden bariyere gezecektik. Hava sıcaklığı +3 altına düştüğünde Extra dikkatli olmak lazımmış bunu bir daha anladım hepinize güvenli seyirler.
mustafa bey acaba kışlık lastikleriniz 2 tane mi 4 tane mi ?