Gönderen Konu: Tası Topragı Altın Olmasada Istanbul...bi Yardımcı Olursanız...  (Okunma sayısı 1398 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhaba arkadaşlar 17yıldır istanbulda oturuyorum hala çoğu yerini gezmedim. Çoğu yerini bilmiyorum ismini duymadığım yerler var. Bu konuyu açmamın nedeni bu yerleri ilk ağızdan öğrenmek yeni yerler keşfetmek. Gezmeyi seven istanbullu arkadaşlara ve istanbula gelip gezmeyi düşünen arkadaşlara bi kaynak olması amacı ile bu konuyu açtım.
İstanbulda gidip gördüğünüz beğendiğiniz yerleri merak ediyorum detay verirseniz çok iyi olur. nasıl gidilir neyi meşhurdur hangi günler kapalıdır gibi bilgileri de yazarsanız çok güzel olur.
İstanbul gezilerek bitecek bi memleket değil biliyorum. Ama yeni yerlere gitmek yeni şeyler keşfetmek istiyorum. İlla tarihi mekanlardan bahsetmiyorum. Çok güzel bi çaybahçesi,kafe,kahvehane olur yada ne biliyim bi piknik alanı veya kuytu bi yerde kalmış tarihi bir Camii. Hepsini yazabilirsiniz.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Tası Topragı Altın Olmasada Istanbul...bi Yardımcı Olursanız...
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2008, 19:55:12 »
Anadolu Kavagi'ni tavsiye ederim. Bogaz da kucuk bir koy. Gitmisinizdir belki...Anadolu yakasi Bogaz yolundan gidilebilir ya da sehirhatlari vapurunun Bogaz seferiyle geze geze gidebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 08, 2008, 22:20:16 »
Beykozluyum anadolu kavağı küçüktür güzeldir kaleye çıkıp boğazın sonunu görmek sahilde balık yemek gerekir ,anadolu kavağında pek köylük durumu kalmadı gerçi ama huzur var hala anadolu yakasında ayrıca çengelköy sahil, üsküdar kız kulesi, çamlıca o ağacın altı ve adalar gezilmeli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2008, 21:17:24 »
tesekkurler ama daha cok ilgi olmasını beklerdim...yazanlara ve yazıcak olanlara cok tesekkurler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2008, 00:04:56 »
arkadasım kemerburgaza gidip güzel bir piknik yapabilirsin üsküdar sahile gidip oradan kızkulesini seyredip bir cay icebilirsin (özellikle günes battıktan sonra tavsiye edilebilir) baska eger istanbulun tarihi kokusunu koklamak istiyorsan söyle bir sultanahmet cıkarması yapabilir orada topkapı sarayını ayasofya camiini yerebatan sarnıcını gezebilirsin baktın bunlarda sarmadı söyle galata kaöprüsünde bir balık yiyebilir yanında bir tanede bira parlattıkan sonra bogaz turuna katılabilirsin sonra

adalara hic gitmediysen bir gün adaları ziyaret edip orada bir gün gecirebilirsin
galata kulesine gidip oradan istanbulu kus bakısı görebilirsin sonra kanlıca var gidersin orada bir yogurt yersin yogurdumeshur mus    yesilköy sahile gidebilirsin  daha bunun gibi bir cok güzel yer simdilik bunlar aklımda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
Beşiktaş'tan Ortaköy'e yürüdükten ya da araç ile gittikten sonra Ortaköy Kahvesi'nde ya da sahildeki kafelerde oturup ünlü Ortaköy Camii ile birlikte Boğaz Köprüsü'nün o karpostallara resim olan büyüleyici manzarasını izleyebilirsiniz. Ordan isterseniz gene yürüyerek Kuruçeşme parkına gidip piknik yapabilirsiniz. Yolu devam ederseniz yine ünlü Bebek semtinin parkında da yürüyüş yapabilir ve boğaz manzarasını seyredebilirsiniz. Ayrıca Rumeli Kavağı'na da (Anadolu Kavağı'nın karşısı) uğrayıp bir balık lokantasına, ordan da daha ilerisindeki tarihi kalenin olduğu yerdeki kayalıkların üstünden Karadeniz'in boğaza giriş yapan şilepler ve trans-atlantikler ile olan silüetini biranızı içerek izleyebilirsiniz. Anadolu Yakası'nda Çamlıca Tepesi en gidilesi mekanlardan biridir ayrıca, tüm İstanbul'u rahat rahat izlemeniz mümkün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
ilk başta yüşa tepesini tavsiye ederim manzara süper eyüpte pier loti ye de çıkabilirsiniz emirgan parkında hem yürüye bilir hem piknik yapabilirsiniz belgrad ormanında sabah saat 6 da koşup temiz hava alabilirsiniz halıcıoğlu askerlik şubesinin karşısındaki tekne kafede akşam saat 10:00 dan sonra nargile çay içebilirsiniz gene hidiv kasrına çıkıp manzarayı seyredebilirsiniz ulus parkını tavsiye edebilirim minia turk ü ziyaret edebilir istanbul ve türkiyedeki bir çok tarihi mekanın ufaltılmış haliner bakabilirsiniz  şimdilik aklıma gelenler bunlar
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE