Zaten biryerde Bayan var ise bilinki orada kargaşa, kaos vardır. Hemen nasıl ortamı bölüyorlar. AYrımcılığı görüyorsunuz değil mi, hemen aralarında kutsal ittifak! yapıyorlar. Hıh, çok da ihtiyacımız vardı.
Evet Hakan abi katılmak zorundayım 
Yani böyle dediler kırıldım bozuldum parçalandım tuzla buz darmadağın oldum resmen

Gör işte, nasıl bir anda sattılar seni. İnsana kendinden başka kimseden fayda yok.
Eğitim sırasında bağırmak iyi değildir Oktay, sağlık açısından.

Avına da sesiz ve gizlenerek yaklaşacaksın.

Ya adamlar tarz restoranlarda satıyorlar bizim avlayıp yiyeceğimiz şeyleri. Daha ne istiyoruz işte. Maksat doğada ve özümüze dönerek bir süre geçirmek, insanoğlu eskiden sürekli böyle yaşıyordu sonuçta. Oktay, özellikle geleceğini de biliyorum.
İşte bu ya, ben daha ne diyeyim ki, tebrik ediyorum Taylan.
Vayyyy beee forumda 2 dene ablam var sırtımız yere gelmez dedik yaptıklarına bakk peeeehhh

güzelim biz seni bu adamlara bırakır mıyız? boşversene sen doğaymış balıkmış çadırmış.....
biz seni nerelere götürücez....
anaa ercüyü vermem size be.. şey gerçi beni de katarsanız ardınıza keserim sesimi
güzelim biz seni bu adamlara bırakır mıyız? boşversene sen doğaymış balıkmış çadırmış.....
biz seni nerelere götürücez....
I-ıh ablam olmazz

Ben doğa börtü böcek yılanlar vs. güzel olur valla

Yılan kızartma falan

Sizide istiyorum okadar

anaa ercüyü vermem size be.. şey gerçi beni de katarsanız ardınıza keserim sesimi 
Abicim sendemi bak boşver çıkalım dağa ne fotoğraflar çekerizz

boşver yılanlar falan güzel model olurlar bize
Aferim be Ercüment, bravo sana.
Aferim be Ercüment, bravo sana.
Teşekkür ederim Hakan abicim valla çıksak iyi olucak deplasmanda yok epeydir böylee bi garip oldum ben geçen sene bu zamanlar adana istanbul izmir geziyodum çohoştu bi değişiklik olması lazım sizinlede çook güzel olur açıkçası
Sen yeme yedir içme içir giyme giydir sonra gelsin...
pehh
Sen yeme yedir içme içir giyme giydir sonra gelsin...
pehh
Pehh falan olmuyor ablam yani alış veriş merkeszi falan olmaz hep gittiğimiz yerler yani doğaya kaç kez çıkıyoruz

ankara istikametinden bi terlik yola çıkmıştır bile
İstanbul'dan da bir takunya geliyor haberin olsun.
Ya of kaldır şu tavşanı Seçkin yaa başlıyacağım şimdi avınıza da avcınıza da!
bir de ben sırf heyecan olsun diye hayvanların öldürülmesine pek sıcak bakmıyorum açıkçası. silahlardan da pek hoşlanmam. ama çadır olayı eğlenceli olabilir.
Ağzından bal damlıyor valla.
Seçkin bak çok ciddiyim ya, nasıl panikle sayfayı aşağıya indiriyorum belli değil, resmi görmeyeyim diye.