0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar. Çadır ve kamp ile ilgisi olan, gerçek doğada en azından 1-2 gün geçirmeyi düşünen var mı? Bu fikir size nasıl geliyor, korkutucu mu, heyecanlı ve macera dolu mu? Eğer maceracı bir kaç kişi olursa bu fikir düşünülebilir bence.
Aklımın bir yerinde hep mevcut bu fikir, fakat bir türlü cesaret edememişimdir.
Türkayım tespitin doğru ama bahsettiğin mevsimlerde benim kendi adıma aradığım sessizliği bulmak pek mümkün olmuyor, olabilse de şehirden gerçekten bayağı uzaklaşmak gerekiyorBir de haftaiçi haftasonu faktörü var, benim kendilerine ''atletli kuş tayfası'' dediğim zatlar ve diğer piknikçi arkadaşlar haftasonları bu alanlara yönelerek ya alkol almak suretiyle huzursuzluğa veya tesisat denemeleriyle rahatsızlığa sebep olmaktalar, Muhakkak ki her kişinin kamptan bekletisi farklıdır , TCT olarak yapılabilecek bir organizasyonda çoğunluğa uyarım ama kamp yapmak çadırda kalmak demek değil sadece onu biliyorum, doğaya çıkarsak insanlardan olabildiğince uzaklaşmalı sessizliğin keyfini sürmeli.
kesinlikle.. zaten çadır dendiği zaman benim aklıma başka çadırdan başka alternatif olmayan bir yerde kalmak geliyor.. atletli tayfanın uğramayacağı bir yer.kaz dağlarını çok merak ediyorum eyvah eyvah filminden sonra düşünülebilir (ankaraya çok çok çok ters olmasına rağmen) bir de düzce de düşünülebilir, şaka maka ulaşım olarak ankaradan da istanbuldan da çok mantıklı