0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg olayını bilemem, ama öyle olsa bile durduktan sonra kontağı açıp kapatınca yeni menzili söyler.. bende bir kere menzil sıfırlanmıştı, benzini ağzına kadar almama rağmen menzil sıfır gösteriyordu, 10.000 bakımdan sonra oldu... anında döndüm servise, bir şeyler yaptılar düzeldi.. forumda yazmıştım, daha önce başına gelen bir kaç kişi vardı..
benimki benzin koyunca güncelliyor heralde...arkadaşımın benzinli yarisinde de aynı sıkıntı vardı, menzil sıfır derdi, o haliyle bikaç gün kullanırdı arabayı sonra benzin alırdı, çok önemsencek bişey değil ama garip tabi ki...
benzin zamları beni pek etkilemiyor.. çünkü ben hep 100 tl lik alıyorum
Benzinin litresi 2 lira olduğu zaman 50 litre, litresi 4 lira olduğunda 25 litre alırsınız bu durum cidden etkilemiyormu sizi ilginç...
sakin ol koç meşhur bir espri sadece
Bazen düşünüyorum da benzin 6 lira olsa . Daha mı az gezeceğim diye. AslaaBenzinin litresi : 4 TLArabayla gezmenin keyfi : Paha biçilemez Ama bizim gibi geliri sınırlı vatandaşlar için benzin fiyatları hakikaten çok yüksek. Bu yüzden konunun havası değişmesi açısından sizlere Ajda Pekkan'dan Amann petrolll Canımm Petrolll şarkısını armağan ediyorum.
Bu dahada arttırır bence Türk halkına petrol deme bence Ali abi