Gönderen Konu: otoyed..pa...bur....com dan alışveriş yapmadan önce iyi düşünün  (Okunma sayısı 1236 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Merhaba değerli arkadaşlar.

otoyed..pa...bur....com otoyedekparcaburada.com sitesinden verdiğim siparişin adresime intikal etmemesinden dolayı siteyle online görüşmemde bana verilen 0324 331 2251 ve 0324 326 6457 numaralı telefonları arayıp 5994 referans no`lu siparişim hakkında bilgi verip mağduriyetimin giderilmesini istememe rağmen ,telefondaki bayan görevlinin istediğim kargo takip numarasını bildirmediği gibi çocuğa fırça atar gibi konuşmasından dolayı ve kargomun 5 gün geçmesine rağmen halen elime ulaşmamasından dolayı mağdur oldum.

Hala gönderildimi güvenemiyorum bekliyorum telefondaki bayana şu safhaya kadar olan yaşadıklarımı anlatınca bana çocuğa fırça atar gibi fırça atması için kendinde bu kudreti görüyorsa firmanın ne kadarda sokak dükkanından farksız olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Bu siteden bir daha alış veriş yapacağımıda hiç zannetmiyorum. Sonradan başkalarınında böyle mağduriyetleri olduğunu şikayet sitelerinde okudum.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Geçmiş olsun Timuçin. Paylaşımında sorun doğurabilecek noktalara müdahale ettim izninle. Anlayış ile karşılayacağından eminim. Sorunun devamını da paylaşacağından eminim. Umarım sorunun en kısa sürede ve güzel bir şekilde çözülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ah be kardeşim çok zorunlu olmadıkça ki bilmiyorum nerde oturuyosun hele ki istanbul da oturuyosan hiç gerek yok böyle sitelere falan 3-5 fazla ver servislerden orjinal parça al götür ustana arabanda sende üzülme benim torpido kapağım kırık gittim çıkmacıya buldum bi tane 120 tl fiyat çekti indirimde yapmadı servise sordum serviste 175 gibi bi rakam söyledi yanlış hatırlamıyorsam valla 50 lira fazla verir servisten alırım dedim bende ne gerek var.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /