ürün güzel özellik olarak da güzel al bence
Maşallah, ne makineler çıkmış ya
bu fiyata o "dizüstü" alınabilir. Türkçeyi Katletmeyelim.
markayı karalamak değil amacım ama bence özellikten önce sağlamlık gelir samsung lenovo toshibayı tercih edersen ilerde kafan ağrımaz
markayı karalamak değil amacım ama bence özellikten önce sağlamlık gelir samsung lenovo toshibayı tercih edersen ilerde kafan ağrımaz
konuyu açtıktan sonra bilgisayarcımla konuştum o da aynısını dedi. fakat şu an kullandığım masaüstü bilgisayarım 6-7 senelik tek arızası yazın anakart yandı başka problem oluşturmadı.
bütceni zorlayabilirsen bunu düşün derim seçkinimm
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114121/casper-cn-bmi620a.aspx
abi bu biraz tuzlu geldi
özelliklere göre fiyatı gayet iyi, ama casper biraz sorunlu bir marka, senelerce kullanıp hiç arıza görmeyen de var tabi ki ama bir kere arıza verdiği zaman baya bir uğraştırdığını biliyorum, teknik servis hizmeti çok iyi değil.
konuyu açtıktan sonra bilgisayarcımla konuştum o da aynısını dedi. fakat şu an kullandığım masaüstü bilgisayarım 6-7 senelik tek arızası yazın anakart yandı başka problem oluşturmadı.
Zaten anakart yandıktan sonra sorun çıkartırsa ayıp eder
Zaten anakart yandıktan sonra sorun çıkartırsa ayıp eder
casperden soğudum dün herkes kötüledi gitcem dell, acer veya asus alcam belki hp de alabilirim çünkü şimdiki kullandığım laptop hp daha bi yamuğunu görmedim

bu arada msn ye gel
özelliklere göre fiyatı gayet iyi, ama casper biraz sorunlu bir marka, senelerce kullanıp hiç arıza görmeyen de var tabi ki ama bir kere arıza verdiği zaman baya bir uğraştırdığını biliyorum, teknik servis hizmeti çok iyi değil.
3 senedir kullanıyorum allaha sükür bir sorun yapmadı teknik servisleride ilgileniyor telefonda bile
düşünülmeden alınabilinir. ama bu fiyata da asus alabilirsin. ben 1.700 liraya almıştım asusun 2008 ödüllü laptopunu . kaldıramadığı oyun yok maşşalah
Seçkin abim yıllardır bilgisayar işindeyim kendimi bildim bileli hiç güvenmediğim iki markadan biri casper diğeri vestel....Söz konusu laptop olunca çok daha hassas bir konu laptop fena değil birçok işi görür fakat casper olması sizi yılda bir defa kesin servise götürür ve kullanıma bağlı olarak verimli bir şekilde en fazla 3yıl
Asusun modellerine bakmanı öneririm 2. asus dizüstüm gerçekten sağlam.
Acer, asus ve dell'e yöneldim şimdilik kampanya bekliyorum.
Aslında aslında caspera karşı bir ön yargı var piyasada ama ben geçtiğimiz yaza kadar Casper kullandım hiç bir sorun çıkarmadı bende yaklaşık 600llira ucuza almışştım (genel dağıtıcı fiyatından aldım)

Beklemektense fırsatı kaçırma derim...
He bana sorarsan Allah şükür maddi imaknı toparladım artık Toshiba kullanıyorum

bu fiyata o "dizüstü" alınabilir. Türkçeyi Katletmeyelim.
Mesele Türkçe katletmekse lütfen örnek olurken dilin tüm kurallarına uyalım.
cumartesi günü electro world den baktım. casper'in 2 yıl garantisi var 39 tl daha vererek +3 yıl daha garanti yaptırıyorum. şimdi napcağımı şaşırdım :S hiç laptop almayıp bi bu kadar daha koyup üzerine amerikadan canon 7d alasım geldi
cumartesi günü electro world den baktım. casper'in 2 yıl garantisi var 39 tl daha vererek +3 yıl daha garanti yaptırıyorum. şimdi napcağımı şaşırdım :S hiç laptop almayıp bi bu kadar daha koyup üzerine amerikadan canon 7d alasım geldi 
Casper ve vestel hiç tavsiye etmiyorum ne olursa olsun....
ben geçen ay aldım packard bell tavsiye ederim sadece rami 4 gb casper e göre fiyatıda 1367 tl suana kadr cıkan son oyunların hepsini high modunda oynadım kasma derdi yok donma derdi yok cak gec ısınıyor 10 saat aralksız oyun oynadım yine tık demedi