0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araçta sonradan takılma klima sistemi var. ilk sahibi takdırmış. oldukça güzel çalışıyor. bilginize[/quote]utku senin oralardada klimasız cok zor ya
utku senin oralardada klimasız cok zor ya[/quote]öyle valla, klima olmasa yandık
Geçen yaz ben çok istedim fakat bir türlü denk düşmedi maddi manevi..Kısaca bahsedeyim, önce çıkma alıp takmak istedim çıkma klima bulamadım bulsamda sorun yaşarım diyerek vazgeçtim.Sonra universal klima takan bir firma ile görüştüm Adapazarından 1900 küsüre takabileceklerini söylediler.Ardından Düzce Toyota bayiinle görüştüm 2400 YTL ye takabnileceklerini ancak ellerinde olmadığını japonyadan siparişle geleceğini ve 2-3 ayı bulacağı söylendi.Son olarak KDZ Ereğli Toyota bayinle görüştüm 2100 Ytl ye takabileceklerini ama yine 3 aydan fazla süreceği söylendi ve öylece kaldı.Tavsiyem eğer benim kadar aracınıza aşık değilseniz ve ilk sahibi değilseniz satıp klimalı modelini almanızdır...[/quote]merhabalar arkadaşım94 toyota'ya g.antep'te çıkma(bütün parçaları denso markalı) klimayı 2002 yılında taktımıştım. 2 yıl problemsiz kullandım.kompresör haricindeki malzemelerde problem olmuyor.en önemli malzeme kompresör.eğer kompresörde problem yaşarsanız maliyet daha da artar.biz 2 defa kompresör değiştirdik olmadı.üçüncü defa güzel bir kompresör bulduk ve problemimiz çözüldü. sana tavsiyem git-gel yapmaktan kafana problem takılmasındansa serviste bu işi garantili olarak yaptır.
merhabalar arkadaşım94 toyota'ya g.antep'te çıkma(bütün parçaları denso markalı) klimayı 2002 yılında taktımıştım. 2 yıl problemsiz kullandım.kompresör haricindeki malzemelerde problem olmuyor.en önemli malzeme kompresör.eğer kompresörde problem yaşarsanız maliyet daha da artar.biz 2 defa kompresör değiştirdik olmadı.üçüncü defa güzel bir kompresör bulduk ve problemimiz çözüldü. sana tavsiyem git-gel yapmaktan kafana problem takılmasındansa serviste bu işi garantili olarak yaptır.[/quote]arkadasım kompresörde ne gibi problemlerle karsılasıyordunuzki birde gercekten istanbulda bu işi yapan firma bilen arkadas varsa yardımcı olursa cok sevinirim klima sart
arkadasım kompresörde ne gibi problemlerle karsılasıyordunuzki birde gercekten istanbulda bu işi yapan firma bilen arkadas varsa yardımcı olursa cok sevinirim klima sart[/quote]toyotalardaki klima kompresörleri bıçaklı tip denilen kompresörlerdir.bu kompresörlerin bıçakları aşındığı zaman görevini yapamıyor.opel'lerde ve reno 19 'larda kullanılanlar ise aynı araba motorlarındaki gibi pistonlu kompresörlerdir.bu kompresörlerin piston ve sekmanları değiştirilerek tamiri yapılmaktadır.toyotaların kompresörlerini tamir ederim diyenlere pek itimat etmemek lazım.çünkü ben çok uğraştım.bir sonuç elde edemedim.paranıza ve vaktinize yazık.
http://sucularklima.blogcu.com/ abi bu firma gaziantepte ve ben 3 sene önce taktırdım gayet de memnunum. ali usta konusunda uzman tavsiye ederim.
Tüm sistem aracta hazır düğme yerine kadar sadece cıkmacılardan 1000-1500 tl gibi bir fiyata komple kit olarak alıp kullanabılırsınız.Bu arada kesinlıkle klıma fıltresıni üstündeki 0 deseler bile siz yıne kendınız 0 fıltre alın genellıkle 101'lerde fıltre ve gaz kaçağı sorunu olabılıyor.