Gönderen Konu: Kullanıcı Eleştirileri  (Okunma sayısı 666 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Kullanıcı Eleştirileri
« : Şubat 03, 2011, 09:37:22 »
Merhaba,

aslında siteye yaklaşık 2 ay önce üye oldum, detaylı inceleme fırsatım da olmadı açıkcası. Ayrıca  site yöneticileri eleştiriye ne kadar açıklardır onu da bilemiyorum, fakat sitede kullanırken user-firendly olmayan baazı kurallar ve uygulamalar hakkında bilgi vermek istiyorum.

Tabii bu eleştirilere başlamadan önce de şunu belirtmek isterim ki yeni design ile sayfa daha hoş olmuş, tüm emek verelerin ellerine sağlık.

Eleştirilerime gelince;

1. si ilan vermek istiyorsunuz fakat resim ekleme,iletişim bilgileri ekleme vs gibi maddeler zorunlu kılınmış - link atılmasına rağmen.

Zaten ilgili linkte resim,iletişim, fiyat bilgisi gibi tüm kriterler mevcut. Kaldı ki bu forum sanırım Toyotacıların uluşma noktası, bir çok konuda bilgi alış verişinin yapılabildiği site. Dolayısı ile ...den com gibi bir vizyonu olmasa gerek. Neden bunlar zorunlu hale getirilmiş bilemiyorum.

2. si elen iletilerde alt tarafta iletiyi yazdıktan sonra cevaplanması gerek 2 soru mevcut, bunun da nedenini anlamak mümkün değil. zaten kişi foruma girmişse, iletiyi göndermek için neden tekrar doğrulama yapmak istiyor.

Toyota Club Türkiye

Kullanıcı Eleştirileri
« : Şubat 03, 2011, 09:37:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
Ynt: Kullanıcı Eleştirileri
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2011, 10:07:56 »
Alaattin Bey, ilan bölümü kuralları forumumuza sadece ilan verilmek amacıyla üye olunmasının önüne geçmek amacıyla oluşturulmuştur.

2. sorunuzu anlayamadım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2011, 10:22:23 »
Fotoğraf, fiyat ve iletişim bilgisi internet ortamında bir ilan için en temel gerekenlerdir. Sonuçta bu foruma gelenlerin çoğu ilan aramak için gelmiyor. Fotoğraf ve kısa bilgiler eklemeniz üyelerin dikkatini çekmek adına yararlıdır. Yani aslında bunları istemekle ilan verenlere iyilik yapmış oluyoruz :)

2. sorunuz için özel mesajlardan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyle ise aktif toyotacı olduğunuzda bunlar kendiliğinden kalkacaktır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2011, 12:24:12 »
  Alaattin bey farkındasınızdır, yapıcı eleştirilere açığız. Bu sistemler belli tecrübelerin sonucunda oluşturuluyor. Eğer forum içinde belli bir süre geçirirseniz forum üyeleri arasındaki ilişkilerin sadece bilgi paylaşımına değil sosyal paylaşımlara da açık olduğunu görürsünüz. Yani aslında Toyota Club Türkiye forumu yerine Toyota Club Türkiye Ailesi dememiz çok daha doğru olur.
 Sorularınız konusunda diğer yönetici arkadaşlara katılıyorum.