Merhaba,
aslında siteye yaklaşık 2 ay önce üye oldum, detaylı inceleme fırsatım da olmadı açıkcası. Ayrıca site yöneticileri eleştiriye ne kadar açıklardır onu da bilemiyorum, fakat sitede kullanırken user-firendly olmayan baazı kurallar ve uygulamalar hakkında bilgi vermek istiyorum.
Tabii bu eleştirilere başlamadan önce de şunu belirtmek isterim ki yeni design ile sayfa daha hoş olmuş, tüm emek verelerin ellerine sağlık.
Eleştirilerime gelince;
1. si ilan vermek istiyorsunuz fakat resim ekleme,iletişim bilgileri ekleme vs gibi maddeler zorunlu kılınmış - link atılmasına rağmen.
Zaten ilgili linkte resim,iletişim, fiyat bilgisi gibi tüm kriterler mevcut. Kaldı ki bu forum sanırım Toyotacıların uluşma noktası, bir çok konuda bilgi alış verişinin yapılabildiği site. Dolayısı ile ...den com gibi bir vizyonu olmasa gerek. Neden bunlar zorunlu hale getirilmiş bilemiyorum.
2. si elen iletilerde alt tarafta iletiyi yazdıktan sonra cevaplanması gerek 2 soru mevcut, bunun da nedenini anlamak mümkün değil. zaten kişi foruma girmişse, iletiyi göndermek için neden tekrar doğrulama yapmak istiyor.