0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deniz hayat demek yaa , Bazı zamanlar bozkır çok bunaltıyor şahsen beni , bu bakımdan deniz kenarındaki şehirlerde oturanların psikolojik yönden avantajlı olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Bazen canım sıkıldığında kulaklığımı takar sahile inerim ve o iyot kokusunu içime çeke çeke yürürüm ufku, dalgaları ve kuşları izleyerek.
Evet , deniz ciddi anlamda stres atmaya yardımcı oluyor. Bende yaz dönemlerinde fırsat buldukça ankaradan kaçmaya çalışıyorum.. İstanbul gibi bir şehir ise denizi olmadan çekilmezmiş zaten , ankarada gerek trafiği gerekse kalabalığı yönünden gitgide istanbula benziyor. İnsanlar agresifleşti iyice. Zaten ankara çook farklı biryer , Bir tarafta Bürokrasi hakim, bir tarafta kabuğundan çıkamamış bir halk, diğer tarafta ise tayin veya üniversite gibi sebeplerle bu şehre gelip yerleşmiş insanlar. Bu şehirde, hayatında hiç deniz görmemiş insanlar tanıyorum. Deniz kenarında yaşayanlardan çok farklı bir kültüre sahiptir buranın halkı. Kayıtlarda ''suç oranının en düşük olduğu şehir'' olarak görünmesi bence bu baskıcı hale getirilmiş halktan kaynaklanıyor...
bizim de fıskiyelerimiz var.... lütfen..... angaralı olmak ayrıcalıktır...
evet anca onlarla avunuyoruz fıskiye var ama sehir merkezinde bir karış toprak bulmak bile zor artık.hande hanım angaralı olmak herzaman ayrıcalıktır.
İşte bu Taylan, bravo.
Selam arkadaşlar. Karaköy limanına Aborda durumunda bir ortaçağ yelkenlisi vardı. Fırsatı olan arkadaşların bir şekilde onun fotoğrafını çekmesini tavsiye ederim. Öyle bir gemide sehayat etmek de güzel olurdu gerçekten.
Bayrağı İspanya bayrağına benzettim sizce de benzemiyor mu ?