0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Var var da , bende bilgi yok...Kimdi o istanbuldaki beyaz Class'ın sahibi?
E15 ler için yay yokmuş..E12 lerin yaylarını satıyorlarmış kimi satıcı mal kakalamak için olur problem yok diyor kimiside tavsiye etmiyorum diyor..Bu kasalar için yay yok bilginize..E12 lerin yayları onlar..Belki bulursanız yurtdışndan olabilir..Eee Barış abi ben seni nerden tanıyorum daha yeni çaktım iyimi kolay gelsin abi bulursan bende haberdar oluyım
kardeşim aynen dediğin gibi yalnız şöyle bi durum var.bu yaylar satışta yani satıcı üreticiden mal istediği zaman bu yayları gönderiyorlar.e15 ler 2007 de çıktı 4 sene olmuş hala bu yaylar satılıyo, yani diyorum ki bi sorun olsa üretici bunu göndermez. tein yay takmış yukarıda konuştuğumuz arkadaş ama ona da nasıl ulaşıcaz bilmiyorum.
Facede bi garaj isminde bi yerleri vardı,tanıdığı mıydı tam hatırlamıyorum.MR.garage miydi neydi ordan ulaşabilirsin Barış abi..
aman deyim başka bir aracın yayını takmayın.. trdnin ve ttenin var yayları, servislerden bulabilirsiniz, en olmadı getirtirler... 200 dolar gibi bir fiyatı vardı
biri duyarsızsa bir diğerine sorun.. getirtmek zorundalar en olmadı merkeze şikayet edin babalar gibi ilgilenirler
Eminim vardır yaa , Mesela aslında kimse bilmiyor, bizim e11lerde e10 yayı kullanıyorlar, halbuki bütün markaların e11 için ürettikleri farklı yaylar var , ama kimse getirtmiyor , çünkü adamlar yılda 10 tane e10 yayı satıyorsa , e11 yayını yılda anca bir tane satabiliyor.. Halbuki e10 ve e11lerin yaylarının çapları aynı olsada esneme özelliği olarak birbirlerinden çok farklı şekilde üretiliyorlar. Zaten e11'e e10 yayı takıldığında ön tarafı bayaa yüksek kalıyor... hele bide vvti motorlu olanlarda motor hafif olduğu için ön taraf iyice kalkıyor.. Ayrıca Önden kayma olduğunu söylüyorlar...4A-FE motorlu olan;Benim size tavsiyem , kesinlikle e15 için özel üretilmiş ürünleri kullanın , Zaten e12 yayını e15e taktığınızda aslında yay garanti kapsamından bile çıkıyor..