0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut, bence yeniden ara.Upload hızının 1024 olması lazım, 797 gözüküyor. Upload hızı da önemlidir.Yıllardır üçkağıtçılığın önde gelenini yapıyor bu TT grubu. Hem hızı arttırdık diyorlar, hem de sonra "aa, ama bakır hatlar eski, hızı desteklemiyor" diyorlar. Hem de bu aynı bakır hatların bakımı için sabit telefon ücreti olarak 20 küsür lira aylık alıyorlar.
hız konusunda sorunum yok ama bende de hat düşmesi sorunu var.sürekli sayfayı yenile demekten usandım artık.birde bir şey sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşlara.eskiden 4GB. tı kolay kolay dolduramazken şimdi video izlemeden müzik dinlemeden çok çabuk kotam doluyor.Bunun sebebi hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?
modemim senin ki ile aynı ve kablolu modem.
bir deneyeyim.teşekkürler ilgin için.
http://hiztesti.ttnet.com.tr/hızınızı burdan da test edebilirsiniz
Seçkin bu kesin hızı vermez bağlantı hızını en net şekilde modem arayüzünden öğrenilir çünkü verdiğin linkte sonucu pc de interneti kullanan tüm programlar etkiler .Bu arada hzım modem arayüzünde 2 Mbps gözükürken verdiğin linkte 1.6-1.7 arası çıkıyordu şimdi Modemde 8 Mbps gözüküyor ama verdiğin linkte test ettim mi 4.5-4.7 arası değişiyor sebebide heralde ttnetin alt yapısı .
abi benikide 8mbps ye kadar ama 800 çıkıyor