Gönderen Konu: filtre kutusu çatlamış :(  (Okunma sayısı 851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
filtre kutusu çatlamış :(
« : Şubat 02, 2011, 00:37:45 »
geçen pazar arkadaşlarla mangal yaparken can sıkıntısından dolayı filtreye baktım ve üst kapağı çıkarıp filtreye hafif hava tuttum. sonra alt kutusunda ufak bir yarık gördüm  :( bacagın kaynak yerinden yarılmış resmen. buda filtrenin üstüne elle ağırlık uygulayarak olur sadece. ne zaman oldu kaç km yaptım bilmiyorum :( aklıma 40 türlü şey geldi. araçta 2000devirde ufak tekleme var sebebi bumu diye düşünür oldum. alttan kırıltığı için direk emiş yapıyor ordan motor. ısıya dayanıklı silikonla kapattım. yarın yağını değiştireceğim içim rahat olsun 7000 km olmuştu daha. filtre değiştirdiğimde 15000 km civarı oldu o zaman kırık yoktu. min 1000 km toz emdirdik galiba motora :( yarın servise gidip orj filtre alacağım fiyatını bilmiyorum. karbüratörlü olduğundan ellerinde orj varmı bilmıyorumda. nelere önlem almalıyım sizce beyler motora zarar vermeden? aklıma yağı değişmekten başka care gelmiyor.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

filtre kutusu çatlamış :(
« : Şubat 02, 2011, 00:37:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: filtre kutusu çatlamış :(
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2011, 07:47:00 »
  Geçmiş olsun Mustafa. 1.000Km. endişen heleki kışın olmasın bence. Arada silikonun sağlam olduğundan emin ol ve için sinmez ise bir kutu bulmaya çalış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2011, 13:09:29 »
araç enjektörlü olsa lpgde back fire olmuştur diyeceğim ama karbüratörlüde oluyor mu bilemedim...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2011, 22:16:13 »
çok sağolun. bugün baktırdım arabaya. bujilere tertemiz dendi. 30bin kmye yaklaştı. ustam dediki karbüratörün bogazda pisleme yapar ama yok dedi korkma dedi :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN