Gönderen Konu: Ae 101 Süspansiyon  (Okunma sayısı 2132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • AE101 96 XEİ AC MY10 BRC
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ae 101 Süspansiyon
« : Şubat 01, 2011, 20:54:08 »
Bu gün 96 medel aracıma KYB marka  ( bu markanın Sahtesi yokdur insallah)  iki adet ön amortisör ve z rot (CTR)  viraj lastıkleri takdırdım. rot rotil gurubu saglam görünüyor .Eski şikayetlerim bitmiş görünüyor en ufak çukurlarda ses yapıyordu kasislerde davlumbaza teker sürtmesi altının sürtmesi gibi eski amörtisörlerde çok rahat esnetebiliyordum aracın ön tarafını.Şu an bayağı sertler oda normalmi onuda bilmiyorum gerçi.İlginç olan baska bir ayrıntı arac 96 model üzerinden cıkanlar 96 senesınde takılmiş  amortisörlerın üzerinde Toyota yazısı ve ( Rengi Siyah) barkot var ve barkotta senesi yazılı (96 vs.. gibi) Ancak yag sızması filan yokdu .  elle denedim aşşagı bastırnca amörtisör ü tekrar yukurı bı salınım vardı yeni amortisör gibi Fakat ilk izlenimlerim % 50 bi fark var konforda..  Bilginize...Saygılar...
.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  AE101 96 XEİ AC MY10 BRC

Toyota Club Türkiye

Ae 101 Süspansiyon
« : Şubat 01, 2011, 20:54:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Ae 101 Süspansiyon
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2011, 22:19:39 »
hayırlı olsun  Serdar bey fiyat öğrenebilirmiyiz ?
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2011, 22:28:31 »
  Güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş.
 Eski amortisör tamamen patlamasa bile ilk günkü performansını tam olarak gösteremez bu zaman sonunda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2011, 19:50:22 »
hayırlı olsun  Serdar bey fiyat öğrenebilirmiyiz ?
100 tl den amörtisör Z rot 25 tl körukler 10 tl  50 tl işçilik..
.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  AE101 96 XEİ AC MY10 BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2011, 20:28:18 »
Bakiminiz hayirli olsun, konforla gule gule binin.
KYB biraz serttir, o normal. Ama iyi bir secim yapmissiniz. Ben de KYB kullaniyorum.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2011, 20:34:47 »
Bakiminiz hayirli olsun, konforla gule gule binin.
KYB biraz serttir, o normal. Ama iyi bir secim yapmissiniz. Ben de KYB kullaniyorum.
Teşekkür ederim ahmet bey KYB japon malı diye biliyorum bunun çin vs .. malı olma ihtimali var mıdır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 02, 2011, 20:45:04 »
Ben alali iki sene oldu.O zaman Japon maliydi.Uzerinde yazar, metal kisimda.Bendekiler KYB GR2 denilen amortisorler.Gumus metalik gri renkli.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=5994.40

Resmi: http://www.freeimagehosting.net/image.php?8700e0e8c6.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2011, 20:56:57 »
Benim aldıklarım cok farklı bi kere sıyahlar japan yazısı da yok. :wacko: 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2011, 21:26:14 »
Kutularinda yaziyor olabilir, mumkunse bir bakin.