0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüketim değerleri gerçekten çok iyi... kazasız belasız günlerde kullanın inşallah... range 0 yazdıktan sonra kaç km daha gider arkadaşlar...
Şehir içi en az 100 km, şehirler arası 150 km yi bulur.
şimdi faturalara baktm 10.000 km bakımı 300tl ödemişim sonkar-avcılar da kazasız sürüşler dilerim.150 yapmaz bence uzunyolda tabi şartlara da bağlı ama en fazla 110-120
Yapar emin olabilirsiniz, bir depo ile 950 km gittim yakıt aldım 48 litre mazot aldı. 1 litre ile 20 km civarına denk geliyor. Depo 55 litre geriye kalıyor 7 litre o da 140 km civarında yol gidiyor ve gidip geldiğim yol Ankara/İstanbul - İstanbul/Ankara arası. Çok inişli çıkışlı bir yol ve içerisinde istanbul trafiğide var. Tabi ne kadar gider diye test etmek çok büyük risk hele ki her 30-50 km de bir benzin istasyonu olan otobanlarda
araçlarımız aynı bende aracımı alır almaz 3 kişi ve dolu bagajla 1200 km lik uzun yola çıktım.tam sizin dediğiniz gibi bir depoyla 900 km yaptı.ilk yağ değişiminden sonra bu değer yükselecektir,en azından öyle söyleniyor.2008 model d-4d m/m aurisle 1 depoyla 1280 km yapan arkadaşım var.darısı bizim başımıza.
bende 2010 auris D-4D mmt var ama ben bi depoyla 750-800 km yapıyorum istanbul içinde sanırım kullanımdan kullanıma fark yapıyor darısı hepimizin başına inşalla çok yükseklerde gözüm yok ben 1000 km ye de razıyım