Gönderen Konu: toyota aurıs comfort extra benzın tuketımı  (Okunma sayısı 4471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
toyota aurıs comfort extra benzın tuketımı
« : Şubat 01, 2011, 13:42:37 »
oncelıkle herkeze ıı gunler...yaklaşık 3 hafta once ıstanbuldan 1.6 comfort extra benzınlı toyota aurıs aldım..arabayı ılk aldıgımda 210 tl cıvarında benzın alarak depoyu full dım . bılgısayarda gıdecegım km 640 km cıvarında gosterıyodu ancak 540 km cıvarında ıstanbul sehır ıcınde yol yaparak benzını bıtme asamasında yenı benzın aldım. ortalama lıtre 9.2 gosterıyo suanda ..bıde havalar suan cok soguk oldugu ıcın klıma hıc durmadan calısıyo ve aracı hıc uzmeden kullandım vıtes gostergesıne hemen hemen harfıyen uydum.. bu degerler su an ıcın normal mı ,bıde kac km den sonra bu degerler dusmeye baslar
Şikayet Ettiğiniz Yaşam, belkide Başkasının Hayalidir...

Toyota Club Türkiye

toyota aurıs comfort extra benzın tuketımı
« : Şubat 01, 2011, 13:42:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Araç: Corolla
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota aurıs comfort extra benzın tuketımı
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2011, 19:56:28 »
Arabanız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Değerleriniz şu an için normal.2000km ye yaklaşınca ortalamanın düşmeye başladığını göreceksiniz.4000-5000 km gibi kullanım değerleri oturur artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2011, 02:15:40 »
arabam ıcın tesekkurler ... bana da su an arac degerlerım normal geldı ... hıc uzun yolda test etmek kısmet olmadı ama , hep sabah kopru trafıgınde gıttı bu yakıt:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2011, 02:17:54 »
aslında aklımda soylede bı soru var ? bu degerler dustugunde ve aracımı uzmeden kullansam sehır ıcınde maksımum kac km yapabılırım?