Gönderen Konu: Volkswagen Polo 9N3 hakkında görüşleriniz  (Okunma sayısı 2544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Volkswagen Polo 9N3 hakkında görüşleriniz
« : Şubat 01, 2011, 12:45:58 »
Beyler uzun zamandır arayış içerisindeyim Pug 307 Reno Megane II derken gönlümü almana kaptırdım Woswos polo düşünüyorum kullanan var mı nasıl araçtır. Forumlarda araştırıyorum aracın kronik sorunu bir tek fren müşiri imiş hatta bu bilgiyi bile zor buldum kısmetse 1.4 benzinli Alman alıcam en çok merak ettiğim ise yol sesini içeri almaması ve frenleri tabiki motor da önemli ama yüksek hıza ihtiyacım yok. aşağıdaki araç hakkında az çok görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2830906

Toyota Club Türkiye

Volkswagen Polo 9N3 hakkında görüşleriniz
« : Şubat 01, 2011, 12:45:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Volkswagen Polo 9N3 hakkında görüşleriniz
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2011, 13:05:36 »
Bu kasayı çok seviyorum şahsen bi kaç kez kullanmışlıgım var rahatsız eden birşey hatırlamıyorum, ancak bir miktar daha arttırabilirseniz bütçeyi dizel yaris bulabilirsiniz, bunu fanatiklik olarak algılamayın lütfen tamamen tarafsız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2011, 13:15:33 »
  Bence de hoş bir araç ancak bir üst segmentteki araçların rahatlığı olmuyor bunlarda bence. Daha önceki kasalarından arkadaşımda vardı ve bir kaç kez bende kullanmıştım. Senin beğendiğin kasa daha büyük de olsa eskileri oldukça sıkıntılı idi bence. Bence de dolu bir Yaris'de bak derim Tolga. Ona göre karşılaştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2011, 10:28:30 »
Beyler uzun zamandır arayış içerisindeyim Pug 307 Reno Megane II derken gönlümü almana kaptırdım Woswos polo düşünüyorum kullanan var mı nasıl araçtır. Forumlarda araştırıyorum aracın kronik sorunu bir tek fren müşiri imiş hatta bu bilgiyi bile zor buldum kısmetse 1.4 benzinli Alman alıcam en çok merak ettiğim ise yol sesini içeri almaması ve frenleri tabiki motor da önemli ama yüksek hıza ihtiyacım yok. aşağıdaki araç hakkında az çok görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2830906
2008 polom vardı 2 sene kullandım hiç bir problem yaşamadım çok güzel bi araba biraz fazla yakıyor sadece. tavsiye ederim şahsen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 16, 2011, 13:18:40 »
bendede 98 classis vardı tekrar polo almak istiyordum ama kısmette Yaris'lenmek varmış :)
poloyu 3 yıl kullandım süper araç bence yeni kasalarıda aynen devam malzemede alman farkını ve yolda hızlandıkça aracın yere yapışmasını yol tutuşundaki güveni hissediyorsunuz kullanımı keyifli bi araç şahsen tavsiye ederim.ben lpg kullandığım için bi sorun yaşamadım hatta oldukça iyi bi performansı vardı yolcular lpg olduğuna inanmıyorlardı bile :)
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new