Gönderen Konu: Aracım 95 Model Corolla xe benzin göstergesi ile ilgili bir Sorum var  (Okunma sayısı 1325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tüpsüz ve Mağdur. :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Benzin göstergesi arızalımı benim yoksa tamamen bütün eski kasa corollaların böyle bi sorunumu var sorunum şöyle benzinlige yanaşıyorum neyse alıyorum benzini yarım depoya yakın gösterge cıkıyor ve 100 km bile yapmadan benzin ışıgı tekrar yanıyor herhangi bi kacakta yok ama böyle bir sorum olacak size teşekkürler
Hayat Dedigin 3 ile 4 Arasındadır. Ya 3.5 atarsın Yada 4 4 lük Yaşarsın... Hız FELAKETTİR...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
şamandıra delinmiş yenisiyle değiştirin dert olmaz
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
  Ya sistemde (Metecan'ın söylediği gibi) bir sorun vardır ya da gösterge sökülmüştür ve yakıt gösterge ibresi kalibre edilmemiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
hersey normal 100 km de ne yakıyor arabanız ben 50 tl alıyorum yarıya zor geliyor 100 km gitmeden ısık sürekli yanıyor yıllardır böyle
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
bende de 97 model corolla xe var. 50 tl lik benzin ile 134 km yol yapıyorum şehir içinde. şehirdışında denemedim henüz.aracıma maxımum power denilen yakıt tasarrut aparatını taktırdım. sanırım benzinde  360 krş yakıyor..