Gönderen Konu: E12 kasaya sinyalleri düz baglama?  (Okunma sayısı 1269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
E12 kasaya sinyalleri düz baglama?
« : Ocak 31, 2011, 23:42:40 »
Merhaba arkadaslar,

yan sinyallerimi ve on sinyallerimi duz baglatsam corolla 2005 sedana yakısır mı acaba? nasıl bir goruntu alırım yardımcı oluranınz sevinirim....
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Toyota Club Türkiye

E12 kasaya sinyalleri düz baglama?
« : Ocak 31, 2011, 23:42:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 kasaya sinyalleri düz baglama?
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2011, 05:29:47 »
  Sinyal görevini ne görecek peki? Özellikle yan sinyaller sıkışık şehir trafiğinde oldukça işe yarıyor. Trafik yasasının da bu değişime izin vereceğini sanmıyorum bu da ayrı konu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2011, 15:31:09 »
yan sinyallere duz park ampullerinden kablo cekiliyor.parklar acıldıgında yan sinyaller duz yanıyor sinyali verdigin taktirdede yanıp sonuyor yapılması basit ben nasıl durur diye merak ettim yapan arkadas var mıdır diye...
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2011, 22:32:26 »
  Anladım. Aslında bazı marka araçlarda, gece görünürlük açısından (yandan) güvenlik düşünülerek tampon yanlarına turuncu renkte farlar kullanılmaktadır. Ancak bu fabrika çıkış halidir. Zaten yeni düzenleme bildiğim kadarı ile izinsiz olarak aracın aydınlatmasında değişiklik yapmaya izin vermiyor. Böyle çalışması olan arkadaşlar varsa onlar daha iyi fikir verecektir eminimki.