0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tunç ben 5 yıl Eibach Pro Kit kullandım orta sertlikte ve orta seviyede alçaltır aracı 35mm lik kullanmıştım şuandada aynı yaylarımı Oktay kullanıyor yol tutuşu hem artıyor hemde konforda az kayıp yaşanıyor ha şuan bende H&R 45mm yay var inan çok sert
Amortisör seçimin kesinlikle çok iyi bence Tunç, aracın tam modelini ver bir araştırayım bakalım. Yay Eibach bulursan çok iyi olur, sonuçta çok sert spor yaylar (diğer marka ve modellerde) Türkiye yollarında yol tutuşu arttırmaktan çok tehlike de yaratabilir zıplamalı oyun şey pardon yol satıhları yüzünden.
Tunç abi geçen cuma bizde 4 amörtisörü 200 TL ye aldık herkes ucuz diyo gerçekten arabanın gidişi değişti virajlara daha rahat giriliyo sende alınca farkedersin şimdiden hayırlı olsun
4 tane 200TL mi hangi marka nerden kimden piişt Hasancım söyle bakim abine değişir tabi değişmezmi , sen gel bin benim araca e30 halt etmiş arka tarafı tutamıyorum
Tunç Abi, KYB'lar genelde sert sürüş için tavsiye ediliyormuş, Tokico'lar daha iyiymiş. Ben KYB'yı listeden çıkarttım, Tokico düşünüyorum.
Tunç abi Cross marka amörtisör aldık ama babam nerden aldı bilmiyorum akşam sorar yazarım 200 tl tuttu işçilikle beraber