Gönderen Konu: 1999 avensis kalorifer düğme problemi  (Okunma sayısı 1403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
1999 avensis kalorifer düğme problemi
« : Ocak 31, 2011, 20:48:26 »
Merhaba,
99 model avensisimin kalorifer düğmesi (ısı sıcak soğuk ayarı yapan) bozulmuş. bunu nasıl değiştirebilirm. Komple mi değişmesi gerekir. Aracım şu an sadece ısıtıyor. Soğuk yere çevirsem de yine sıcak üflüyor. Ayrıca kap cam açma düğmelerinin ledleri hiç yanmıyor. Ne önerirsiniz deneyimli dostlar.

Toyota Club Türkiye

1999 avensis kalorifer düğme problemi
« : Ocak 31, 2011, 20:48:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 1999 avensis kalorifer düğme problemi
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2011, 11:32:10 »
Vedat bey öncelikle aracınız hayırlı olsun, araçta kapı cam açma düğmelerinin aydınlatması yok, sadece sol ön kapıda auto yazısının altında bi led var o da çok sönük. diğer soruna gelince düğme tamamen elektronik, sessiz bir anda kontak açıkken çevirirseniz düğmenin kumanda ettiği motorun sesini duyabilirsiniz. sizin arabanın arızası düğmeden, motordan veya bağlantılardan olabilir. bence işi bilen bi ustaya danışın, sakın iş bilmeze gitmeyen, sonuç hüsran olabilir.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...