0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla şaşırdım açıkçası aracınızla ralliye falan mı katılmayı düşünüyorsunuz acaba ?
Neden şaşırdığınızı anlamadım ama fren için ise fren hayat kurtarır koltuk için ise zevk meselesi anlıcan yarışlık bi şey yok yani turbo felan desen belki yarışlık olurdu Sorunuza ise hayır katılmayı düşünmüyorum aracımı sadece daha zevkli kılmak istiyorum yarisin o standart ve rahatsız edici koltuklarından kurtulup spor bir görünüme sahib ve daha iyi duran bi araç olsun istiyorum sadece Sorun şöle olsa idi yarise değer mi bunca masraf toyota gibi sağlam ve az yakan 2000 model bi araç olmadığı için değer
otto egsoz un esprisi ne? lastik fren disklerinden daha çok fark ediyor frenlemede tabi araca göre değişir ama yaris için iyi bir lastik güzel bir taban seçimi sana 5 değil 10 cm farkeder yarış koltuklarını internetten uygun fiyata alabilirsin ama ölçülerine dikkat et sonra tavana değmesin üst kısımları
yarış koltuğunu rallicilerden almayı bi araştırın bence, çıkma olarak ucuza bulabilirsinizbakın burda satılık koltuk ilanları da var, size uygun bir tane bulabilirsiniz belkihttp://www.rallivideo.com/forums/index.php?showforum=23&prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all&st=0
EBC greenstuff ben kullaniyorum. Lastikler yeni ve kaliteli lastiklerse fazladan bir kizaklama olusmaz. Eger süspansiyon sistemi düzgün durumda, yeni fren hidroligi kullaniliyorsa ve lastikler iyi ise fren mesafesini önemli bir miktar kisaltabilir.
Bu konuda bir güncelleme yapayim. Alfa'yi kardesim kullaniyor ve sabahlari frenler sogukken cok tutmadigini ve biraz isindiktan sonra oldukca iyi tutmaya basladigini söylüyor. Sanirim isindikca sürtünme katsayisi artiyor.