Anket

Evlilik düşünceniz?

Evlilik iyidir.
Evlenmemek lazımdır.

Gönderen Konu: Evlilik.  (Okunma sayısı 12298 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Evlilik.
« Yanıtla #160 : Şubat 12, 2011, 21:09:03 »
Tct bu gidişle toplu nikah yapıcak.Demedi demeyin... -_-

Ben o masaya ancak şahit olmak için otururum daha ilerisi olmaz abicim :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Şubat 12, 2011, 21:09:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Şubat 14, 2011, 20:08:59 »
Ben o masaya ancak şahit olmak için otururum daha ilerisi olmaz abicim :D

Katılıyorum hatta böylesine acı bir sahneye beni şahit etmeyin kefil olmak istemiyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #162 : Şubat 16, 2011, 09:53:47 »
zamana bıraktım artık herşeyi,
hakan bey paylaşımlarınız çok güzeldi, genelde gerçek sözler, yaşadıklarımdan çıkardıklarımı özetler gibi...
2008 toyota corolla d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Şubat 16, 2011, 12:56:30 »
  Ben teşekkür ederim.
İster kadın olsun, ister erkek, sabah kalktığında yanındaki eşi için; yine bu yüz yerine, ne mutlu ki yine yanımda diyecek olgunlukta ise, beraber yaşanacak çok şeylerin olduğuna inanıyorsa bu mutluluk hiçbirşeye değişilmez herhalde hayatta. İşte bu bilinçte olmak, olumsuza doğrudeğişmemek, her zaman olumluya doğru meyil etmek gerek medeni insanlar olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #164 : Şubat 16, 2011, 22:48:26 »

Acaba diyorum hani :D :D

Yine toparlamaya çalışan biziz :D :D :D

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #165 : Şubat 16, 2011, 23:04:18 »
  Harbi fotoğrafta durum özetlenmiş. Eminim bu fotoğraf kurgu değil gerçekten alıntıdır. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #166 : Şubat 16, 2011, 23:11:10 »
  Harbi fotoğrafta durum özetlenmiş. Eminim bu fotoğraf kurgu değil gerçekten alıntıdır. :)

Valla gördüm yarıldım abicim yaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corollove
    • Security Lab.
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #167 : Şubat 17, 2011, 20:06:18 »
Aslında :D ,
şöyle "kalk hatun yemek hazırla" diyince,  "tamam kocacım" dicek bi tip fena olmaz ehehehe
Security Staff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #168 : Şubat 17, 2011, 20:29:29 »
  Yok ya, baş ağrıtmasın da yemeğimide kendim hazırlarım, çamaşırlarımıda yıkar, temizliğide yaparım (zaten yapıyorum ya :) ). İş ruhta bitiyor. İnsan mutlu olmadıktan, ruhu doymadıktan sonra neye yarar yemek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #169 : Şubat 18, 2011, 19:49:57 »
Bunları yaptırmayı amaçlayan bir ruha karşı, yapacağı halde yapmayan bir bünye kendiliğinden oluşuyor :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Şubat 18, 2011, 21:24:33 »
Of vedat ya..
Noktası ve vırgulu daha sık kullanılan cumleler kullan be abı 3 kez okumak zorunda kaldım anlayana kadar :D :D :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #171 : Şubat 18, 2011, 21:43:28 »
Eksiklerimizi zamanla gidereceğiz :D.
Bi kere orda eksik virgül yok. Diyerek, dikkati yazımda toplayayım bare :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Şubat 18, 2011, 21:54:50 »
Aferın vedat aferın 4. Kez okudum :D :D :D
Ben sana eksık vırgul koydun dememıstım ya neyse :P
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #173 : Şubat 19, 2011, 11:16:09 »
Aferın vedat aferın 4. Kez okudum :D :D :D
Ben sana eksık vırgul koydun dememıstım ya neyse :P
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. :D
Yanlış anlaşılması da olmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #174 : Şubat 20, 2011, 20:08:06 »
şöyle "kalk hatun yemek hazırla" diyince,  "tamam kocacım" dicek bi tip fena olmaz ehehehe

Avrat benden önce kalkta kahvaltıyı hazırla :D beş dakika daha uyuyayım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Şubat 21, 2011, 10:27:55 »
Bunları yaptırmayı amaçlayan bir ruha karşı, yapacağı halde yapmayan bir bünye kendiliğinden oluşuyor :D

hay senin o ağzın bal yisin....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Şubat 21, 2011, 11:45:23 »
Amin ablacım cümlemizin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #177 : Şubat 21, 2011, 13:08:57 »
Unutulmaması gereken bi kural var.
Yağmurdan önce ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez derler.... bekarlar dikkat etsin buna.. :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #178 : Şubat 22, 2011, 09:21:08 »
unutmayalım ki herşey karşılıklı, konuyla ilgili güzel bi alıntı var elimde....

Kadınım Uykutozu’na

Evvel zaman içinde Memleketin birinde 90 yaslarında fakat çok dinç ve genç görünümlü bir adam yasarmış. Çevresinde bulunan herkes ona çok özenir ve sorarlarmış.

"bu gençliğin sırrı nedir" diye.

İhtiyar delikanlı güler geçermiş her soruldukça bu soruya… Ama sorular sık, soranlar çoğalınca cevap vermek vacip olmuş sanki.

Düşünmüş nasıl anlatırım bu sırrımı kolayca herkese. Sonra karar vermiş tüm meraklıları yemeğe davet etmeye evine.

"Bu davette size sırrımı açıklayacağım" demiş. Herkes merakla davete gelmiş. Yemekler yenilmiş, içilmiş, sohbetler edilmiş vakit iyice gecikmiş. Ama gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş. Herkes konu ne zaman açılacak diye merak ederken adamcağız huri gibi sevimli hanımına seslenmiş.

"Hatun , şu kilerden bir karpuz getirir misin bize sana zahmet!.."

Hanım hemen doğrulmuş kilere giderek kaş ile göz arasında gidip bir karpuz getirmiş. Adamcağız şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye sonra da :

" Bu olmamış hanım, güzel çıkmayacak, başka getirir misin bir zahmet" demiş. Hanım onu götürmüş bir tane daha getirmiş. Adam onu da bir yoklamış yine beğenmemiş.

"Hanım sana yine zahmet olacak ama bu da olmamış başka bir tane getirir misin" demiş. Başka istemiş. Bu böylece dört sefer daha tekrarlanmış. Dedemiz beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş. Herkes karpuzunu afiyetle yerken bizim dedecik sormuş.

"Eeeee? Arkadaşlar işte benim gençliğimin sırrı burada anladınız mı??"

Herkes birbirinin yüzüne bakmış.Kimse bir şey anlamamış..

"Aman dede demişler nerde? Anlamadık biz bu sırrı!" Dedecik gülmüş.

"Efendiler" demiş

"O gördüğünüz karpuz kilerde bir tanecikti, tekti. Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu. Bir kere bile (aman be adam, deli misin nesin şu tek karpuzu ne taşıttırıyorsun bana defalarca…) demedi. Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi. İşte bütün bu gençliğimi hanımıma borçluyum."

"Biz birbirimizi hiç başkalarının önünde zor duruma düşürmeyiz. Aile içindeki hiçbir şeyi dışarıya yansıtmayız. Hep birbirimize destek olur, dert ortağı olur, yardım ederiz. Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız. İyi kötü her olayı da birlikte paylaşırız." demiş.

Senin ne anlattığın değil,

İnsanların ne anladığı önemlidir.

Seni anlayan birine anlat.

Anlaşılmıyorsan sus ki,

Anlattığını anlatmak zorunda kalmayasın!

Hayatınız seçtiğiniz kadındır…

Zevkli bir kadına rastlarsanız, zevkiniz,

Bilgili bir kadına rastlarsanız bilginiz,

Zeki bir kadına rastlarsanız zekânız gelişir.

Hayat kat kattır.

Babil'in Asma Bahçeleri gibi teraslar halinde yükselir ve bir terastan bir terasa sizi kadınlar götürür.

Ve bugün durduğunuz teras,

Seyrettiğiniz manzara,

Gördüğünüz hayat

Yanınızdaki kadının terası,

Manzarası ve hayatıdır.

Hayatınız seçtiğiniz kadındır.

Kaynak : Büyüklere Masallar / BU - Butun Dunya Dergisi
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Şubat 22, 2011, 09:30:17 »
:) Hiç beklentisiz sevdiniz mi ? :)

"Bugün telefon etmedi" demeden, "Şu an nerede acaba?" diye kendi kendinizi yemeden, "Yaş günümü hatırlayacak mı acaba?" diye bir beklenti içine girmeden... Sevdiniz mi hiç? Onun, size ait olmadığını kabul edip,onu özgür yaşamı ile sevmeyi denediniz mi? Yanındaki erkek yada kadın arkadaşına aldırmamayı öğrenip ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gerçekten aldırmadan, "Bitecekse biter , bunu ben değiştiremem, beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi" diye düşünüp. Onu yersiz kıskançlıklara boğmaktan ve kendinizi yıpratmaktan vazgeçebildiniz mi hiç? Hiç beklemeden çalan bir kapıda, onu karşınız da görmek ne güzeldir bilir misiniz?

Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden... Ve beklemeden gelen bir "seni seviyorum" mesajının tadına varabildiniz mi hiç? Siz istediginiz için degil, o istiyor diye yapildi mi tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadina bakabildiniz mi hiç? "Bugün beni hatirlamadi" yerine "Hiç beklemiyordum, senin gelecegini" diyebilmek ne güzeldir oysa... Onu bogmadan, kendinizi bogmadan sevebilmek ne güzeldir... Sahiplenme duygusundan uzak, sevmenin, sevilmenin tadina varabildiniz mi hiç? Yapilmamis davranislar, söylenmemis sevgi sözcükleri ile kendi kendinizi ask çikmazinda kaybedeceginize, Hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu? Beklentisiz sevin... Ben, beklentisiz seviyorum... "Niye aranmadim" diye düsünüp kendini kendinizi yiyeceginize, hiç beklenmedik bir "Seni özledim" mesaji ile aski yakalayin.. Beklentisiz sevin... Ben, beklentisiz seviyorum... O, sizin sevgiliniz oldugu için degil. Ona tapulu maliniz gibi, çantaniz, arabaniz gibi davranma hakkiniz oldugunu düsünmeden. Onu sevdiginiz, onun da sizi sevdigi için sevin... Sevgiye karisan "beklenti" denen illeti hemen silin askin ak sayfalarindan... Göreceksiniz ki, o zaman ask, baska bir güzel... Göreceksiniz ki, o zaman sevgili, daha bir romantik... Göreceksiniz ki, o zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda biraktigi tat, yillanmis sarap gibi, beklenti zehrine karismadan bir baska döndürüyor insanin basini... Ben, beklentisiz seviyorum... Onun nerede oldugunu merak etmiyorum... "Beni bugün neden aramadi" diye geçirmiyorum içimden, aramadigi zamanlarda... Gelecege dair hayallerim de yok zaten... Ben, sevgiyi yasiyorum... Onun yanimda oldugu anlar o kadar degerli, o kadar kiymetli ki...

Gerçeklesmemis ve gerçeklesmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anlari... Beklentisiz seviyoruz... Sevdigimiz için seviyoruz... Hayalsiz, geleceksiz, beklentisiz... Anlik seviyoruz... Deneyin... Beklentisiz, sevmeyi deneyin bir gün... Beklentilerle bogdugunuz asklariniza gelecekte bir gün aciyacaksiniz...