0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizce ben ne düşünceyle koymuşumdur? Olumlu mu, olumsuz mu?
Nolumsuz
Nasıl da bilir ablasını bak yaa
Sıkıntıya girmeye ne gerek var,evliliğe yatırılacak parayı corolloma yatırırım, ondan daha iyisinimi bulucam =)
Taylan, gerçekten benzetmek çok hoş olmuş, evlilik, hayat kürekli kayık gibidir. Bırak ki birisinin küreği bıraktığını düşünmeyi, o kürekler uyumlu çekilmez ise sandal bir o yana, bir bu yana gider. Böyle hallerde tek başına kürek çekmek en iyisidir bilirsin. Nagihan, seni Kıbrıs'a yollayalım. (aslında bende çok farklı düşünmüyorum ) Evlilik aslında toplumun yapısı için de çok önemli ve gerekli bir kurumdur da bence. Toplumun düzeni, huzuru, geleceği bu temel taşlar olan bireylerin kurdukları hayat birlikteliği ve onların meyveleri ile şekil bulur, gelişir, kendine yön çizer. Tabi burada evliliği kağıt ve belge olarak değil, insanın kendine ve birisine (eşine) verdiği söz olarak görmek lazım bence en başta.
evlilik konusu, tam da benim şu an içinde bulunduğum durum, yazayım mı yazmayım mı tereddütlerde bulundum sonra yazmaya karar verdim.34 yaşındayım şu an 10 yıllık bir ilişki, 2-3 yıl evlilik, 2 yaşında çocuk, 5 aydır ayrıyız eşimden boşanma davası devam ediyor.evlilik amaçlı başladı ilişkimiz baştan beri, hayatımızı ona göre yönlendirdik, evlendik ama olmadı çevre mi etkiledi bilemiyorum ayrılmak istedi eşim benden, ortada sorun vardır elbet ama çözümsüz degil ama sorunları ortaya bile koyamıyor, bitti diyor ötesi yok, çocuğa üzülüyorum en çok, hiç suçu günahı yokken dünyaya geliyor ve büyüdüğü zaman görecek ki anne-baba ayrı, şimdiden hissediyor herşeyi zaten, sonra yıllarıma yanıyorum fakat yaşanacakmış diyorum, en son hayırlısı ne ise o olsun diyorum,evlilik bence yaşamımızın bir gereği, yeniden evlenirim diye düşünüyorum...