Gönderen Konu: Aman Dikkat..!!!  (Okunma sayısı 3296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Aman Dikkat..!!!
« : Ocak 31, 2011, 09:55:57 »
  Bundan böyle çalışırken,  herhangi bir yerde yanınızdaki kız arkadaşınıza veya başka bir bayana ''şu sana çok yakışmış, bugün çok hoşsun veya küpen çok yakışmış, saçlarının rengi pek güzel'' gibi iltifatlarda bulunmayın. Hatta bundan sonra yolda giderken güzel bir bayan görürseniz yolunuzu değiştirin. En güvendiğiniz kişi ''beni taciz etti'' diyerek sizi yakabilir haberiniz olsun...

http://haber.gazetevatan.com/kupen-yakismis-demek-taciz/355977/1/Gundem
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

Aman Dikkat..!!!
« : Ocak 31, 2011, 09:55:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Aman Dikkat..!!!
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2011, 10:09:26 »
metrodan çıkarken tam kapıda hey maşşaallahh diyen öküze yaptırım nasıl oluyor :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2011, 10:10:35 »
Yeni bir hukuki kolaycılık işte... Diyorlar ki "Namuslu bir kadın tacize uğradım diyorsa uğramıştır." Tamam kadın yalan söylemeyebilir ama sözleri yanlış yorumlamış olabilir. Aşırı alıngan veya hassas bir dönemden geçiyor olabilir. Histeri benzeri bir rahatsızlığı olabilir. Toplumsal normların örtesinde kapalı yetiştirilmiş olabilir. Mahkemeler objektif olmayan esaslara dayanan tuhaf içtihatlara yaslanmamalılar.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2011, 11:05:26 »
yok arkadaş kadın haklı.... iş arkadaşım bana bilmemneyin çok yakışmış dese kıllanırım.... bana iş arkadaşım niye kompliman yapsın....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2011, 11:09:35 »
hande abla karakteri öyledir belki, güzele güzel demediği zaman rahatsız oluyordur, ne bileyim küpeni gerçekten çok beğenmiştir, veya saç renginin sana yakıştığını söylemezse uyuyamayacaktır, veya veya ne bileyim sürdüğün oje çok güzeldir bak bu ne güzel olmuş bunu sür diyebilir :D normal değil mi ki
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2011, 11:13:38 »
hande abla karakteri öyledir belki, güzele güzel demediği zaman rahatsız oluyordur, ne bileyim küpeni gerçekten çok beğenmiştir, veya saç renginin sana yakıştığını söylemezse uyuyamayacaktır, veya veya ne bileyim sürdüğün oje çok güzeldir bak bu ne güzel olmuş bunu sür diyebilir :D normal değil mi ki

ya tabi muhakkak.... :) ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.... hadi bakalım...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2011, 11:28:57 »
e elde et sonra senin olacağını anlayınca bırak öyle güzel de abla :D yani senin olmasına gerek yok, olma ihtimalini olduğunu gördün mü yeter, sonra güzel dersin :D olmaz mı öyle :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2011, 11:32:09 »
e elde et sonra senin olacağını anlayınca bırak öyle güzel de abla :D yani senin olmasına gerek yok, olma ihtimalini olduğunu gördün mü yeter, sonra güzel dersin :D olmaz mı öyle :D

hah işte tipik erkek yaklaşımı... ben senin benim olma ihtimalini sevdim..... o senin hüsnü kuruntun... düşeş attım yek geldi.... hopp hadi bakalım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2011, 11:46:46 »
Adalet istiyorum :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2011, 11:59:28 »
hande ablam aman ben bişey demedim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2011, 12:24:59 »
Abov, ben tam idamlığım o zaman :wacko: Nezaket kuralları içerisinde o kadar çok kompliman yaparım ki, beni ya asarlar, ya da boyunumu uçururlar artık :(

Yeni bir hukuki kolaycılık işte... Diyorlar ki "Namuslu bir kadın tacize uğradım diyorsa uğramıştır." Tamam kadın yalan söylemeyebilir ama sözleri yanlış yorumlamış olabilir. Aşırı alıngan veya hassas bir dönemden geçiyor olabilir. Histeri benzeri bir rahatsızlığı olabilir. Toplumsal normların örtesinde kapalı yetiştirilmiş olabilir. Mahkemeler objektif olmayan esaslara dayanan tuhaf içtihatlara yaslanmamalılar.

Kesinlikle katılıyorum :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 31, 2011, 12:46:07 »
  Güzel denirse suç, çirkin denirse yine suç oluyorsa, Peki buna ne demeli.

Issız bir adaya düşen erkek,kendisini öldürmek isteyen kadınlara
"Beni içinizdeki en çirkininiz öldürsün" demiş ve hayatta kalmış.. :D

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 31, 2011, 12:50:27 »
  Evet, niyette önemli bence Hakkı'nın da söylediği gibi ama bu niyeti dıştan anlamak gerçekten çok zor. Diğer yandan kızlar böyle şeyler yapınca ne oluyor peki? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2011, 12:57:36 »
Yedi ceddim kadınları anlaymamış benim hiççççç uğraşasın yok.Güzelse güzeldir.Bana ne....  :D :D zira  aaaah bugün saçların çok hoş olmuş  deyince alınan cevap bazen şöyle oluyor. -- Neden dün kötü müydü? Hadi buyurun cevap verin dostlarım! Ama ben almayım...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2011, 13:41:25 »
Olayın bir de tersi var. Bende cinsiyet farketmeksizin birçok iltifatta bulunurum. Bir erkeğe gözlerin çok güzelmiş, gömleğine bayıldım, bilekliğin beni benden aldı, ses tonun çok hoş falan derim yani. Mahkemelik olmayız inşallah :lol: Var mı böyle sorunlu adamlar acaba :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2011, 13:50:52 »
hah, ben anlıorm nagiyi... biz yapınca yavşak sapık vs oluyoruz, olmayalım işte :D herkes içindekini söylesin rahatça, karşıdaki de binbir şey aramasın o cümlede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2011, 13:54:29 »
Ya şimdi herkes de sütten çıkma ak kaşık değil tabii. İlla ki karşındakinin hal tavrından anlarsın ne kadar samimi olup olmadığını ama yine de abartı var yukarıdaki durumda. Adalet sistemimize Allah zeval vermesin. Kurtardı bir namusu daha!
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 31, 2011, 14:00:42 »
Adalet sistemimize Allah zeval vermesin. Kurtardı bir namusu daha!
Aminnnn...

''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2011, 14:06:34 »
Birşey demiyorum derken aslında çok şey anlatıyor olabilirim.
İyi ki bakmaktan da davacı olmuyorlar. Ki bakışlarında bir çok anlamı var.Bakarak kişiyi yemeler vs. Artık göz okuyucu termal kameralar falan da üretirler mi? :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2011, 14:10:09 »
ya söylemek var söylemek var....

ben de yaparım diyenler... kalkıp arkadaşınıza çiçek gönderiyor musunuz? e-mail ile "küpen yakışmış" "pardesün güzel durmuş" diyor musunuz?