Gönderen Konu: Corolla 2011 Modifikasyon..  (Okunma sayısı 8239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2011 Modifikasyon..
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2011, 16:47:48 »
Bakıcaz artık.. :) faceden ekledim abi isteğimi kabul etsene :D
Konu amacı içinde devam edebilir :)
onayladım :D ama sanırım pek işine yaramayacak :D facechat kullanmıyorum :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2011, 16:47:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2011, 13:50:13 »
S.a

Öncelikle yeniyim, sormak istediğim şu yay olayı 2011 corolla d4d elagant aldım ve araba çukurlara paldır küldür giriyor çok sert yani bi tuning firması ile görüştüm yay olduğunu söyledi ve bu yay sertliği kestiği gibi tutuşuda arttırdığını söyledi aklıma takılan tutuş tabiki daha iyi olacak ama nasıl oluyorda sertliği azaltıyor ? Acil yardım lütfen .
“Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan gel de sıyır beyazı.”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2011, 21:49:26 »
Aracının orjinal jantı 16 inç diye biliyorum ve sen ona 18 jant attığın zaman o aracın 1600 cc ile 18 inç jantı sanmıyorum seve seve götürsün.Belki yeni diye çok da olmasa bile canını sıkmaz ama bide ses sisteminin ağırlığı gelecek 18 inç jant demek arabanın fazladan yorulması demek yakıt artışı demek konforun gitmesi demek gaza bastığında sadece kendini yırtan bi sesle ama ben gidemiyorum demek.Bence 1600 cc bi araca 16 inç jant bile fazla ama o ayrı bi konu fabrika çıkışlı olduğu için hesaplanıp biçiliyor tabiki
18 inç jant önermem sana kalmış tabikide ama illa büyülteceksen sadece bir büyük boy jant takmanı tavsiye ederim.Model olarak değilde paran varsa oz yoksa lenso al bi kaç markada var kaliteli ama gidip çin malı alacaksanda hiç alma emin ol rotcuya vereceğin para ile bi tane daha çin malı jant alırsın.
Kıcker herşeyi ile ünlü bi müzik sistemi değil ama piyasada da alabileceğin en uygun fiyatlı kaliteli ürün.Ancak artık kicker da çin malı pioneerlar gibi yani sadece ismi var.Ama ses sisteminde seri yaparsan o zaman daha iyi bi ses alırsın.