Gönderen Konu: Corolla 2011 Modifikasyon..  (Okunma sayısı 8240 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Corolla 2011 Modifikasyon..
« : Ocak 31, 2011, 04:09:37 »
Arkadaslar dün araştirma yaptim Modifiye etmek için baştan aşağıya kadar modifiye listesi

-Body Kit
-DVD
-Angel Farlar (mercekli)
-18'' Jant
-Performans egzoz ucu
-pas pas takımı
-Bagaj havuzu
-toyota ışıklı logo arka cama
-Kıcker L5 2 tane subwoofer
-Kıcker DS 6930 Oval Arkaya
-Kıcker Component Kıcker K.S Seri 5.2
-Kıcker KX 2500.1 Anfi
-Philips 8000 Kelvin X-enon Hb-4 (9006)
-Philips 8000 Kelvin X-enon H11
-Cam Filmi
-Folya

yorumlarınızı alabilir miyim ?

TOYOTA COROLLA 2011 1.6 Metalik gri

Toyota Club Türkiye

Corolla 2011 Modifikasyon..
« : Ocak 31, 2011, 04:09:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2011 Modifikasyon..
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2011, 08:44:11 »
Müzik sisitemi için yorum yapamayacağım ama jant seçimi bence en ciddisi.
Filmler konusunda Edirne'deki uygulama nedir bilmiyorum. Sıkıntı varsa en  koyusundan yaptırmayın derim.
Body kit için çeşitli versiyonlar mevcut sanırım. Forumda bir kaç konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Folyo yu neresi için ve ne renk düşünüyorsunuzu?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2011, 11:03:25 »
angel 2011 için çıkmadı diye biliyorum..

jant bulursan tomason tn5 al :D arabayı ilk aldığımız günden beri aklımda bu jant ama aney elletmiyor 2009u ben de 98le oyalanıyorum :D

body kit saçma sapan bir şey yaptırma, orjinal xrsin sadece önünü ve yanını al arka kalsın kötü o

performans egsoz ucu yerine sebring dual performance gibi sağdan soldan çift çıkışlı bir egsoz al, ses de çıkarmaz sadece performans verir görüntü de muazzam olur.. o egsoza göre bir de lip yaptırırsın arka tampona şükela olur

paspas takımını modifiye listene eklediğine göre böyle renkli, acayip metal görünümlü zımbırtılardan alcaksan aman ha sakın alma

cam filmi konusu önemli tanınmış bilinmiş bir yerde yaptır, orta koyulukta yaptır... 50 lriaya siyah folyo çektirme, adam gibi görüşün kapanmasın

hakkaten folyoyu napcaksın?

müzik sistemi derin bir konu ama ben olsam kicker kullanmazdım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2011, 17:52:43 »
Folya Siyah düşündm ama gercekten gereksiz body kit güzel bir görünüş sağliyor ama ses sistemine gelince tesisat sadece 3 milyar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2011, 23:17:10 »
tamam da kaç para harcadığının zerre önemi yok ki :D istersen 10.000 harca, doğru yapılmış düzgün hesaplanmış bir sistem çok daha düzgün ses verir.. haa ben sadece güm güm deprem yaratsın istiyorum dersen audiobahn amfi ve bass al deprem yarat gitsin..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2011, 23:21:09 »
Yay eksik
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2011, 23:22:58 »
Yay eksik
anaa harbi ha :D direk eksik yani :D ve olmazsa da olmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2011, 23:45:29 »
Bizim kasaların peşinden koşturuyoruz parça diye,yeni kasaya tek olanağın bi tamponcuda yapılmadığı sürece tabi..sadece jant yay tesisat olur..Angelı yok zaten film orta derecede iyidir sonrada kendi illaki renk değiştiriyor zaten..yay mutlaka düşünülmeli ama ben yol tutuşunu zayıf buluyorum çünkü bizim E15 lerin
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2011, 23:52:57 »
Bizim kasaların peşinden koşturuyoruz parça diye,yeni kasaya tek olanağın bi tamponcuda yapılmadığı sürece tabi..sadece jant yay tesisat olur..Angelı yok zaten film orta derecede iyidir sonrada kendi illaki renk değiştiriyor zaten..yay mutlaka düşünülmeli ama ben yol tutuşunu zayıf buluyorum çünkü bizim E15 lerin

Ae101'e göre kat kat iyi.. Ama dediğin gibi yol tutuşu zayıf..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2011, 00:28:22 »
sat onu honda al :D :D :rofl:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2011, 09:57:47 »
parça diye koşturuyor musun :blink: yapma gözünü seveyim, bende hem 98 hem 2009 var, 98 model dünyanın en çok satılmış araçlarından biri, ondan bile çok ve rahat parçası bulunuyor bu yeni kasanın.

yay+jant şart zaten arabada bir şeyler değiştirdim diyebilmek için..18" bir jant ve 3.5mm alçaltma arabayı bambaşka göstermek için yeterli... benim tercihim çok kollu olurdu ancak zevk meselesi tabi, 5 kollu seven var, bol offset seven var.. bence japon arabasına japon tarzı devam, çok kol candır...

angel ille de takcam diyorsan makyaj öncesi kasanın tamponunu alcaksın, makyaj öncesi kasanın angel farını takcaksın.. o şekilde var angel :(

film renk değiştiriyor deme gözünün yağını yiyeyim.. ondan kaliteli al dedim ya yukarda, benim 98de sonaxtan yaptırdığım var, 2009da ziebarttan yaptırdığım var.. ikisinin de garanti belgelerini verdiler, 98e taktırdığım film shadow line marka, 7 yıl garantili.. 2009a yaptırdığım markayı söylemediler ancak ziebart hep yeşile kaçan bir renkte film takıyor, o filmden işte ve ömür boyu garanti belgesi verildi.. ne renk değişir ne kalkma kabarma yapar bu filmler.. gidip 50-100 liraya da film çektirilmez..

lastikleriniz ne marka ? bence çok zayıf değil çünkü yeni corollanın yol tutuşu? yay takıldığı taktirde muzzam bir yol tutuşu olur.. bu haliyle bile güzel çünkü.. benim lastiklerim michelin pilot primacy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2011, 15:33:03 »
Türkay abi iyi güzel yazmışsında..Ben parçayı modifiye anlamında dedim..Yay-jant kombinasyonu illa ki lazım yoksa hiç bişey göstermiyor..Yay durumundada sorunumuz var E15 ler için yay yok E12 yayları satıyor her yer ne kadar güvenilir düşündürüyor beni sonuçta en ufak ayrıntı hatası arabayı kaldırır fırlatır o kadar sıkıştırmalı bi mevzu ki bilirsin..

Angel takmakta o kadar kolay değil bunuda söylüyim,orjinaliyle yuvaları aynı değil bi kere orayı burayı delip sabitleyip tutturman gerekiyor..Yeni kasa için değmez direk güzel bi yerde karartma derim !

Film illa ki renk atıyo abi hiç bişey ömürlük olmaz sen yaşlandıkça hep aynı mı görüyorsun acaba bugüne kadar aracın hiç bakıma girmedimi hep aynı mı kalıyo bu sabit olarak değilde her konuda aynı bana göre,istediği kadar belge versin iilaki sıcak soğuk güneş ışınları filmin renk değiştirmesini sağlıyor..

Aracımda conti sport contact II var(205/55/16) , kışın yani(şuan) michelin kışlık alpin serisi var onlarla daha kötü (205/60/16) eski aracım 306 da conti premium contact 195/50/15 vardı yay olmamasına rağmen çok daha güzel yol tutuyordu..? Yay olmadan bu kasanın comfortları için konuşuyorum yol tutuşu berbat o kadar yüksek ki altımdan fırlıcakmış gibi hissettiriyor yay bende istiyorum ama kuşkularım var + konfor zaten pek yeterli değil dahada kötü olucak spor yaylı aracım vardı ordan bılıyorum!
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Şubat 04, 2011, 15:50:37 »
ben de modifiye anlamında dedim :D
onlarca yay takılmış yeni kasa corolla gördüm (neden e15 biri açıklasın! 13. kasa çünkü bu) bak mesela nerdeyse hiç araştırmadan sahibinden.com a bakarak yay buldum;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-toyoto-corolla-yeni-kasa-eibach-yay/detay?

üstelik bu bulduğum yay süper konforlu bir yaydır orjinalinden bile daha konforlu bir yay ve yol tutuşu da orjinale göre muazzam :D

angel takmak konusunda katılmıyorum, ustanı iyi seçmemişsindir, yetkili servisler bile takıyor angel eye farları.. ben de 99 corollama angel taktırmaya bir yere götürmüştüm, izmirin en eski en köklü aksesuarcularından biri.. adam orasını burasını delip montaj yapmaya çalışmıştı, kendi aptallığından takamamıştı.. kutudan çıkan ayakları takmadan montaj yapmaya çalışmıştı.. o farlar bu araba için üretilmiş ve montaj hatası yoksa cuk diye oturuyor.. benim yaşadığım olaydan sonra montajı kendim yaptım, adamın yaptığı montajdan çok daha muazzam çok daha düzgün olmuştu...hiç bir yer delinmeden montaj yapılıyor..

cam filmi kaliteli ise asla renk atmaz değiştirmez.. 10-15 yıllık cam filmi de gördüm ufacık bir renk değişikliği bile yoktu.. o moraran, rengi açılan cam filmleri kıyıda köşede hatta 3m falan gibi markalar söylenmesine rağmen 100-150tlye takılan cam filmleri.. ben 2 arabama da film çektirdim, biri sonaxta diğeri ziebartta çekildi daha önce de dediğim gibi..2 yıldır cam filmi var arabalarda, 2 yıldır ufacık bir değişiklik bile yok, olmayacak da...  diğer ucuz cam filmleri gibi boyalı değil, renkli katmanlar var, renk katmanı jaluzi biçiminde yerleştirilmiş yukardan bakınca koyu/karanlık.. düz bakınca rahatlıkla görülebilen bir film.. renk katmanının önünde ve arkasında uv film var vs vs .. tek tabaka şeffaf renkli bir film değil yani.. ziebart sitesini biraz inceleyin, anlayacaksın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2011, 16:02:36 »
Bahsettiğin film bendede var abi tek sorunum arka camda morardı resmen geri kalanlarda bi sorun yok..
Ayrıca bu eibachın yayları madem bu kadar konforlu yol tutuşuna ne etkisi olucak benim bildiğim sert yaylar her zaman için daha iyi yol tutar esneme payı yok diye yoksa yanlış mı biliyorum? Fakat senin deyiminle orjinalden daha konforlu ? O zaman yol tutuşu daha zayıf olur ? Şimdi bi bmw mercedes volvo fln kıyaslıcaksan onlar hem konforlu hem tutuşu iyi ama sadece yayla olan bi iş değil onlarda ondan onları hiç katma :D
Ayrıca angellarımı takan Toyota Elpa servisiydi bizzat kendim gördüm ayakları aynı değildi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Şubat 04, 2011, 16:12:12 »
yok ya onları hiç söylemicem bile :D bu yayın yol tutuşuna etkisi alçaklık sayesinde oluyor, 45mm birden indiriyor.. o kadar alçak olunca yolu da güzel tutuyor :D

bahsettiğim filmden sende yok demek ki morardığına göre.. boyalı filmler renk değiştiriyor, renkli filmler değiştirmez, hele ki uv filtreler varsa katmanlar arasında.. mesela ben ön cama bir kitap broşür vs koyarsam soluyor güneşe bakan kısmın renkleri.. arka cama koyunca yaz boyunca dursun isterse asla renklerinde bir değişiklik olmuyor... filmi ne zaman taktırdın kaç yıl oldu? nerde taktırdın? git değiştirsinler.. benim 2009 corollanın cam filmini yıkarken çizdiler ziebartta, anında yenisini taktırdım, 98 corollanın sol arka kelebek camı azcık kabardı, gittim direk yenisini taktırdım... bu iş böyle, ucuz etin yahnisi...

valla yetkili servis takamıyorsa da helal olsun :D benim bahsettiğim farların da ayakları bire bir aynı değil.. ancak kutudan çıkan parçaları orjinal ayakların yerlerine takınca yeni farın ayakları için yerler hazır oluyor.. bir çok angel eye farda durum böyledir.. orjinaliyle aynı olmaz ayaklar ama dönüştürücü parçalar da kutuda gelir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 04, 2011, 16:17:21 »
Yok ekstradan ayak falan çıkmadı..Eski aracımdada öyle bi sorun olmamıştı direk oturmuştu..
Filmleri benden önceki sahibi yaptırmış Solar mıydı markası neydi o aralar revaşta olan buydu sanırım :D
45mm de çok düşürüyor be abi Elazığdayım yollar berbat burda 306 tıma 40 mm atmıştımda babam süremiyodu sürte sürte orta susturucuyu indirmişti sonra götürüp söktürmüştü.30 mm fln bulsam süper olur,hiç duymadım ama 35 de olabilir benim için sert olmaması önemli sekmemesi önemli aile aracı olduğundan..  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Şubat 04, 2011, 16:24:24 »
35 mm 30mmden daha yaygın aslında..şimdi 306 çok daha alçak orjinalde corolladan.. bu yeni corollalar baya baya yüksek.. 45cm düşürünce senin 306 kadar düşmüş olmaz sanırım :D ama zor tabi öyle kullanmak :( benim 98de apex var, sarı olandan.. inanılmaz sert ve çok düşük, 50mm :D sağda solda sürekli sürtüyor bizimkiler zaten artık ailede benden başka kullanan kalmadı, sürtüyor diyerek kullanmıyorlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Şubat 04, 2011, 16:28:05 »
Bende koNi vardı taş gibiydi mübarek :D  :alkis:
Bilmiyorum kafama takıldı iyicene babamda kullandığı için sekmemesi konfordan ödün vermemesi lazım yoksa bi ton kavga gürültü tantana :D :)
Birde batıya uzağım tam detaylı bi araştırmada bulunamıyorum,malesef  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Şubat 04, 2011, 16:37:36 »
o konu sıkıntılı dediğin gibi.. yollar bozuktur, bahsettiğim yaylar gitmez sana.. bence hiç düşürme ailecek kullanılıyorsa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Şubat 04, 2011, 16:43:23 »
o konu sıkıntılı dediğin gibi.. yollar bozuktur, bahsettiğim yaylar gitmez sana.. bence hiç düşürme ailecek kullanılıyorsa
Bakıcaz artık.. :) faceden ekledim abi isteğimi kabul etsene :D
Konu amacı içinde devam edebilir :)