Bizim kasaların peşinden koşturuyoruz parça diye,yeni kasaya tek olanağın bi tamponcuda yapılmadığı sürece tabi..sadece jant yay tesisat olur..Angelı yok zaten film orta derecede iyidir sonrada kendi illaki renk değiştiriyor zaten..yay mutlaka düşünülmeli ama ben yol tutuşunu zayıf buluyorum çünkü bizim E15 lerin
parça diye koşturuyor musun

yapma gözünü seveyim, bende hem 98 hem 2009 var, 98 model dünyanın en çok satılmış araçlarından biri, ondan bile çok ve rahat parçası bulunuyor bu yeni kasanın.
yay+jant şart zaten arabada bir şeyler değiştirdim diyebilmek için..18" bir jant ve 3.5mm alçaltma arabayı bambaşka göstermek için yeterli... benim tercihim çok kollu olurdu ancak zevk meselesi tabi, 5 kollu seven var, bol offset seven var.. bence japon arabasına japon tarzı devam, çok kol candır...
angel ille de takcam diyorsan makyaj öncesi kasanın tamponunu alcaksın, makyaj öncesi kasanın angel farını takcaksın.. o şekilde var angel
film renk değiştiriyor deme gözünün yağını yiyeyim.. ondan kaliteli al dedim ya yukarda, benim 98de sonaxtan yaptırdığım var, 2009da ziebarttan yaptırdığım var.. ikisinin de garanti belgelerini verdiler, 98e taktırdığım film shadow line marka, 7 yıl garantili.. 2009a yaptırdığım markayı söylemediler ancak ziebart hep yeşile kaçan bir renkte film takıyor, o filmden işte ve ömür boyu garanti belgesi verildi.. ne renk değişir ne kalkma kabarma yapar bu filmler.. gidip 50-100 liraya da film çektirilmez..
lastikleriniz ne marka ? bence çok zayıf değil çünkü yeni corollanın yol tutuşu? yay takıldığı taktirde muzzam bir yol tutuşu olur.. bu haliyle bile güzel çünkü.. benim lastiklerim michelin pilot primacy