0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem naptınn yaa ben buna hastayım bitiyorum yaa ön panjurları çok tatlı oluyor göstergeler kıpkırmızı çok hoş ama ibreler beyaz olmasından yanayım. Ve hactback çok tatlı helalinden Jantlar çoookk güzel ve tamponda çok hoş maşallah
Evet bende hastayım göstergesine
Benim bu fotoğraflarda ilgimi çeken beyaz jantlar ve ön tampon oldu Kule gergisini beğenmedim daha belirgin bi renk olsa dahada güzel dururdu(hoş her nekadar kule gergisi gösteriş için olmasada )
Ben kule gergisini çok beğendim yaa , Bence güvenlik olarak çok mantıklı bir tasarım olmuş , ama bu gergi varken bide ortadan yaylı düz gergi takılabilirse daha olur diye düşünüyorum..Gerçi bunların hepsi gereksiz ağırlık yapıyor , at gitsin Ne 106GTİ nede CivicVTİ , Forewer CorollaG6...Birazda stok paylaşıyım
Son paylaştığında 4afe motoru var cihanların kasadan çevrilmiş
Aaa gerçektende öyleymiş , ''Hangi kasanın HBinin daha güzel olduğu'' tartışması artık son bulurmu dersin?
Sonuçta bizim kasaya çevrilmiş ve benim hoşuma bu kaçtı
O değilde ilk eklediğim resimlerdeki arabaya hasta oldum , Bakıyom bakıyom bi daha bakıyom yaa...Ercüment , Mesut abinin açtığı konudaki arabayı gördünmü >>> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=29794.0
bunun 5 kapılısından vardı bizim okulda...ama sonu feci olmuş...
Liftback iğrenç hiç beğenmiyorum bunların liftback olanlarını...