0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özkan kardeşim ilk yüklediğin hali tüm resimler 50 mb civarıydı, inanılmaz şekilde zor açılan sayfa ve potansiyel kota sorunlarına karşı şu andaki haline çevirdim, forum ortamı için yeterli olan format budur
Hayırlı olsun Özkan, güzel günlerde kullanın.
Hayırlı olsun özkan,RAV4 binilecek araba
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun özkan Allah kaza bela vermesin inşallah... Aracın yakından tam fotosu olunca artı vericem sana he
Farlar park konumunda olaydı ışık patlama yapmazdı daha hoş çıkardı Özkan Araba çok güzelmiş hayırlı olsun kazasız belasız binin
hayırlı oldun özkan güle güle kullan
Dynamic photo HDR Bide Türkay abi; Photomatix pro'yu önermişti ben onunla oynamıştım ayrı resmi ama 14 mb civarında olduğu için koyamadım
Eyvallah teşekkür ettimm
Rica ederi daha iyi ve oynanmış fotoğraflar istiyoruz
İyi bir fotoğraf makinesi elime geçsin koyucam merak etme Bu resimleri çektiğim makine pek beklediğim gibi çıkmadı :S
Özkan hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada mümkünse 1-2 sorum olucak lpg varmı ?? varsa kılometrede yakıtını ölçtünmü bide benzınde ne kadar yakıyor
Maaşallah güzel arabaymış...kazasız belasız inşallah...
kardeş aracınız kazasız belasız iyi günlerde keyifle kullan.Muhammet abim senınde araban hayırlı olsun.Corolla hb ile aurisin arasındaki farkları yazarsan abi seviniriz