0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı Bey,Ben kimseye hakaret etmediğim, kimsenin gizli kalması (ahlak ölçütlerine göre) gereken bilgilerini etrafa yaymadığım sürece diplomasi kurallarına fazlaca uymadan konuşup yazmayı daima tercih ettim, 60 yaşına geldikten sonra da karakterimi değiştirmeye niyetli değilim. Bütün hayatım boyunca böyle davrandım. Benim söylediğim sözlerden ağlayan devlet memuru mühendisler de oldu, kendi makamında benden fırça yiyen albaylar da.Herkesin fikrine belli çerçeveler içerisinde tahammül ederim. Dikkat ederseniz modaya uyup 'saygı duyarım' demiyorum. Yalnızca tahammül ederim.Ancak, birisi ya da birileri beni keriz yerine koyup kendi kuş beyni ile yönetmeye, yönlendirmeye, gaza getirmeye çalışırsa, işte buna tahammül edemem. Konuyu açarken yaptığım şekilde ifade ederim düşüncelerimi.Lafı fazla uzatmayacağım. Bu benim bu foruma yazacağım son mesajdır, foruma son girişimdir. Sayı olarak bilemem, ama maalesef etkinlik (ağırlık) bakımından azınlıkta kalan aklı başında arkadaşları rahatsız ettiğim için özür diledikten sonra forumdan ayrılıyorum.İyi çalışmalar.