Gönderen Konu: 12-13 bin tl aralığında alınabilecek corolla önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar  (Okunma sayısı 1195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba 12-13 bin tl civarında bir param var 93-98 arası corolla almak istiyorum daha önce hiç kullanmadığım için bu fiyat aralığında en uygun modelin hangisi olacağına karar veremedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada forumda benzer bir konunun olup olmadığını kontrol edemedim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Forumu biraz incelediğiniz takdirde biraz fikir sahibi olabilirsiniz sanırım,
Efsaneler hakkında fazla bilgi sahibi değilim, ancak motor ve donanıma göre fiyatların ne düzeyde değiştiğini oto ilan sitelerinden incelediğinizi takdirde fikir sahibi olabiliriniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Ali bey. Öncelikle alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.
 Bence ilk bakmanız gereken noktalar aracın genel (motor, yürüyen aksam ve kaporta) durumudur. Ayrıca çalışır ve sağlıklı durumda klima donanımı da bence önemli bir artıdır. Çeşitli platformlardan beğendiğiniz araçları seçip onların sahipleri ile uygun şekillerde irtibata geçebilir ve bu şekilde olasılıkları eleyebilirsiniz. Beğendiğiniz aracıda almaya karar verirseniz yetkili servisde genel bir kontrolden geçirtebilirsiniz bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
ali bey 16 yıl 94 corollaya bindim. çok isabetli bir karar vermişssinz  16 yıl sorunsuz bindim sıfır alırken takasa verdim. 94 corollalarda xli veya gli yazar ,elinzdeki parayla o aralıklarda alabılısiniz  tabi pek donanım yok .yazın seyahat ediyorsanız klimalı olmasına dikkat edin sonradan taktırmak orjinali çok pahalı alacağnız arabanın km sine dikkat edin benim araç 97000 km deydi kim aldı bilmiyoum ama çok uzun yıllar daha sorunsuz biner sanırım. hele eski araba alacaksanız toyotadan şaşmayın derim saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 xl corolla
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
oncelıkle 93 ile 98 model arası tavsıye ederım 1.6 motor ve hıdrolık dıreksıyonlu olsun.
1993 1.6 xl  klima + 4 cam otomatık+hidrolik direksiyon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 93-98 arası arıyorum muhakkak klimalı olmalı yazın Urfada resmen pişiyoruz  :wacko: Toyotayı seçmemin sebebi kullananların anlattıkları ve toyota diyince suratlarını kaplayan hayranlık ifadesi :) bu güne kadar kullanıpta memnun kalmayan insana rastlamadım. bu fiyat aralığında değişeni olmayan klimalı ve enjeksiyonlu bir corollanın km sinin kaç olması normaldir? İnternette fiyat aralığı çok geniş ama araba pazarlarından daha hesaplı alabileceğimi söylüyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Km. sinden emin olabilmek de ayrı bir konu, bunada dikkat etmek gerek. Bu yüzden aracın genel durumunu iyi incelemek en iyisi olur bence. AYrıca çok Km. yaptığı halde çok iyi bakıldığı için sağlıklı olan araçlarda vardır. Tabi bunun tam terside mümkündür.