Gönderen Konu: Acil Yardım 2011 model corolla Yan Dikiz Aynası Fiyatı ne kadardır?  (Okunma sayısı 8186 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
merhaba arkadaşlar.10 gün önce yeni corolla alarak bu külübe katılma şerefine nail oldum.bugün aracımın sol yan dikiz aynası yolu ortalayarak gelen ve kaçan bir kamyon şöförü tarafından kırıldı.aynanın fiyatı hakkında bilgisi olan varmı.bunun için kaskoyu deldirmelimiyim.yardımcı olursanız sevinirim..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
En net yanıtı, servise telefon açarak öğrenebilirsin, corollayı bilmem ama megane 500 tl di geçen sene.
2011- Auris 1.33 - metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
kaskonun mini onarım paketi varsa belki hasarsızlık indirimini bozdurmadan yapabilirsin
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
kaskonun mini onarım paketi varsa belki hasarsızlık indirimini bozdurmadan yapabilirsin

Oğuzhan bey teşekkür ederim.aradım kaskoyu ama mini onarım paketine girmediğini ve %30 hasarsızlık hakkımı kaybedeceğimi söylediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
En net yanıtı, servise telefon açarak öğrenebilirsin, corollayı bilmem ama megane 500 tl di geçen sene.

servisi aradığımda geç olmuştu.olay bugün 18:30 sularında meydana geldi.yarın gideceğim servise 1000 bakımı için.ama kaskoyu deldirecek kadar yüksek midir diye merak ediyorum. internette de baktım .net bilgi yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Bilgi olarak ekliyorum Golf 6 dikiz aynasının boyalı kapağı 150 TL sadece kapak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 16100
  • Model Yılı: '13
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
6 ay oncesinde 2006 yarisin sadece ayna kapagi 120 TL( boyali), komple ayna ise 350 TL idi. 2011 Corollalarda motorlu mekanizma oldugundan tahminimce 500 TL falandir herhalde.
2013 Corolla 1.6 Premium MultiDrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
arkadaşlar vermiş olduğunuz  bilgiler için çok teşekkürler. bugün servisi aradım.dün gece ulaşamamıştım.kapak olsaydı 100 tl olurdu dediler.ancak gövdesi de değişeceği için yaklaşık 550 civarında olur dediler. işçilik dahil mi bilmiyorum. servislerdeki işleyişten bilgim yok. veya pazarlık şansımız oluyor mu? yani kaskoyu deldireceğiz artık. bir daha deldirmek zorunda kalmayız inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Genelde servisler sadece parça fiyatı verir Ramazan Bey. İşçilik de 30 TL civarında bir şey olur tahminimce.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Bu ne ya.Pes doğrusu.Bir dikiz aynası 550 TL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Bu ne ya.Pes doğrusu.Bir dikiz aynası 550 TL.

dün dikiz aynasını serviste taktırdım. maliyeti toplam 675 TL.30 tl'si işçilik diğeri aynanın fiyatı. bu kadar olabileceğini tahmin etmiyordum. neyse ki kasko var. herkese kazasız günler dilerim. değerli katkılarınız için teşekkürler.