0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok iyi anlıyorum. Zaten radyo dalgalarının yayılmasıda aslında tam olarak açıklanabilmiş değil. Zaten radyo bile yanlışlık ile keşfedilmişti hatırladığım kadarı ile. Buradaki mantık şuna giriyor aslında bence; hani tüm evrende var olan ve bilinmeyen parçacık diyebileceğimiz maddeler var ise (bunların varlığı teoride) bunlar eminim ki bir amaca da hizmet ediyordur. Yani bazı enerjileri taşıyıcı özellikleri de olabilir. (tamamen düşüncede, böyle bir teori bile yok henüz). Semavi dinlerin öğretileri de aslında bu yavb. bilmediğimiz yapı taşlarını kullanma yetisi kazandırıyor olabilir biz insanoğluna. Ruh'un da var olduğunu biliyoruz ancak ne tarz bir enerji olduğunu bilemiyoruz. İnsanın hayatta yaptıklarının da ruh üzerinde etkili olduğunu aslında semavi dinler bize belirtmektedir. Şöyle düşünüyorum ben; hani en küçük voltajda dahi enerji yayan, çevresind eenerji alanı oluşturan bir cihaz bile uygun noktalarda ve uygun aletler ile yapılan ölçümler ile kendini belli edebilmektedir. İnsan beyinleri arasında da frekans tutuması vs. ile kısmi de olsa bir şekilde iletişim var olabilir ancak insanoğlu olarak bunun farkında olmayabiliriz. Tabi söylediklerim tamamen farazi ancak bunu kanıtlayan ve doğaüstü dediğimiz bir çok olayda mevcut. Örneğin neden bir çok insana baktığımız halde heyecanlanmayız ancak doğru insana ve özellikle onun gözlerine baktığımızda içimzide bu heyecanı hissederiz. Buna Aşk'da dense elektriksel (şu romantik anlamdaki kelime olarak değil ) bir uyarı ve uyuşmada olabilir. Not: Tabikide bu söylediklerimin hepsi olabilecek ya da olmayacak farazi görüşlerimdir. Biraz da hissetmek ile alakalı sanırım.