arkadaşlar bir çok kullanıcı bilir bu aracın en kötü taraflarından biri içine lastik sesini almasıdır aslında kendi çabamla tabana özel izalasyonu yaptım motor sesini felan iyice kestim ama lastik sesi halen gelmekte .. aracın altına zift attırmayı düşündüm ama lastikler yanda kaldığı için bununda faydalı olacağını üdşünmüyorum ve engin bilgilerinizde her türlü öneriinizi bekliyorum ...
çamurluk içlerine pütür attırırsanız lastik sesi falan kalmaz diye düşünüyorum
teşekkür ederim haklısın denemek lazım İNŞALLAH sesi keser
bende oyle bır problem yok özkan abı lastıklerden kaynaklanmasın

lastıgın markası ne?? ebatları ne ??
lastik km si nedir markasından sonra?
çünkü benımde başıma geldı lastikten lastiğe değişiyo benımde bridgestone lastiğimde aynı sorunu yaşamıstım sf-321 di yanlış hatırlamıyorsam modelide arkasından mıchelın energy lasitiğni aldım arabada tık yok

bi an kendimi sıfır km arabada hıssetım yol tutusu dedıklerı gıbı ilk km den son km ye kadar aynı
mchell lastikler 14 inclik çelik cantlar var her yolda almıyor sesi sadece çakıl asfaltta yapıyor
abı o bıraz normal bence yaa sonucta eskı kasa bı arabaya bınıyoruz...ama kapı izolasyonlarından da kaynaklanabılır kapı lastıklerı eskıyse ordanda ses alabılır arabanın orasına burasına zıftlı kağıt yaptırma bosuna derm ama herkesn zewkı baska