0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 parçadan oluşan cam yapışan vakumlu perdelerden kullanıyorum. İkisi arka yan camlar için, diğer büyük olan arka cam için. Tam camı kaplamıyor, aralarında mutlaka sızıntı oluyor ama süper iş görüyor. Yaz aylarında sadece uzun yolculukta kullanıyoruz, takımını 3.5 liraya almıştım çokta sağlam çıktı 3 yıldır kullanıyorum
Metin abi nerden aldın bizde alalım
Güneşi yeterince kesecek kadar koyu film, yönetmeliğe aykırı. Yönetmeliğe aykırı olmayan filmin de bu derde yararı yok.Demek ki tek seçenek perde. Önce camın boyutlarına uygun bir bez alınır, cam azcık aralanıp bu bez araya sıkıştırılır ve cam kapatılır. İşte perde. İstendiği zaman zahmetsizce çıkartılır, yıkanabilir, tekrar takılabilir, hem de hiç bir alet gerekmeden!Arka cam için ise, arkaya konacak bir-iki tane paket, hırka, v.b., gerekli perdelemeyi yapacaktır. Eğer arkadan güneş geliyorsa zaten perde kullanmak tehlikeli, görüşü tamamen öldürür. Bu da yönetmeliğe aykırıdır.Bu bilgiler, ihtiyaç sahiplerinin perde için yapacağı harcamayı tamamen ortadan kaldırmıştır. Teşekkür gerekmemektedir...
arkaya koyduğun paketleri kafanda görürsün..bi daha düşün