0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, şikayetimle ilgili olarak, bugün yetkili bayiden aradılar, şikayetimin kendilerine iletildiğini, dilersem aracıma ücretsiz pasta-cila yapacaklarını söylediler. Ancak yine de "hata kabul etmek" gibi bir nezakette bulunmadılar. Sizce ne yapmalıyım?Sonuçta bir aylık arabaya neden pasta yaptırmak zorunda bırakılıyorum, maddi açıdan bana külfeti olmasa da boyanın üzerindeki verniğin incelmesine neden olacak bu işlemin, bu hatanın telafisi olamayacağını düşünüyorum.Ayrıca toyota'nın sergilediği "aranızda halledin" tarzı davranışı da hiç beğenmedim.Bunu, toyota müşteri ilişkilerini tekrar arayıp dile getireceğim.
Mustafa Bey, Kemal Bey, Cem Bey ve Can Bey, bilgiler için teşekkür ederim.Sorunumu Toyota çözmek istemedi.Konuyu kapatmak için ellerinden geleni yaptılar, "çözümsüzlük" de dahil. O kadar araştırıp, her konuda memnun kalacağımı düşünerek araç satın aldığım Toyota'dan daha 1. ay bitmeden nefret ettim.İstediği kadar kaliteli ya da sorunsuz olsun, bir dahaki aracım kesinlikle Toyota olmayacak.Aracı görmeden, müşteriye "yapacak bir şey yok" demek, "bu işi beceremiyorum, embesilin tekiyim, tekelim, senin elinden de bir şey gelmez" anlamına geliyor.Bu konu benim için Toyota-TR ayağı için kapandı. Araca boya koruma yaptıracağım ama nereye yaptırmak gerekir acaba?Kozyatağı Carrefour önündeki "beni yıka" isimli şirket pasta+boya koruma (kısaca dört işlem deniyomuş) 150.-TL teklif etti.Başka bir şirket ya da burası için tavsiyede bulunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bu gökkuşağının yaptığı ne ilk nede son olacak paralarını aldıktan sonra müşteri memnuniyeti sadece sözde!
Haklısınız, bu durum Toyota TR için de geçerli. Müşteri memnuniyeti sadece aracı satana kadar. Sattıktan sonra ise, "ne halin varsa gör!".