0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2011 beyaz comfort extra corollama jant kapakları hoşuma gitmediğinden serviste snowflke jant taktırmayı düşünüyorum... ay sonuna kadar kampanya varmış ve tanesine 265 tl diyor servis... corollasına bu jantlardan taktıran varmı acaba resimli paylaşmaları mümkünmü ?
ben bu işi gerçekten anlamıyorum....piyasada zevkinize göre birbirinden güzel jantları alıp takmak varken daha uygun fiyata üstelik....gidipte herkesde olan birde bence hiçde yakışmayan bir jant takmak bence mantıklı değil tabi karar gene sizin ama bence bi lastikçileri jantcıları bi gezin derim zevkinize uygun daha fazla şey bulacaksınızdır...
kampanya butek artısı benim gibi maldan anlamayanlar için garanti oluyoryoksa kaynaklı doğrultmalı jantı kakalarlar banayanlız 16 inç diyor jantlara tekerlekde değişmesi lazım di mi
17 alsam hatun andropozomı girdin der:)bende standart lastik var kaç inçti hatırlayamadım birden2,5 yıl oldu zaten tekerleri değiştirmeyi düşünüyordumdasnowfleke hoşuma gitti tip olarak.. dediğim gibi normal lastikcilerde şiddetli kazıklanırım korkum var etrafımda öle çok gemç insan yok bu işten anlayan jant kapağı çirkin ve zaten lastikler eskidi diye bi içimden geçti gerçi taksiti sadece yapıkrediye yapıyorlarmış o da bende yok:(
aslında lastikçileri ve jantcıları gezmedim değil... ama orjinal gibi durmuyor gerçekten basit geldi bana... jant kapağı gerçekten yakışmıyor ve serviste snowflakeleri görünce beğendim.... bakalım yarın tekrar bi gidip bakıcam,eğer taktırıp karar verme imkanım olursa daha güzel olucak...