0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande ablanın moderatör olduğu bölümden alınıp çok ücra bir bölüme tayinini istemekteyim
güzide forumumuzun değerli üyeleri.... yönetim içi çatışma sonucu bana yapılmış olan bu sabotaj için herkesten destek bekliyorum...yönetim istifa!!!!
ahahahah abla sen gel bir tarotuna bakayım ben senin bakalım kalbin toyotadan mı renaultdan mı yanaymış
yani Osman alacağın olsun... benim böyle birşey yapacağımı yapabileceğimi nasıl düşünürsün....
Başkasına hediye ederim bende ne yapayım... İyi oldu bu konunun açılması, kağnı alırım hediye olarak.
Kızmayacağım, yakalandığı için bu şekilde karşı saldırıların olmasını doğal karşılıyorum, vicdan azabı zaten sayın moderatörümüze yeter. Kendisinden tam tersi ayzdığının arkasında durmasını ve değiştirmemesini beklerdim, herkesin kendisini saygı ile kabul edeceğinden de şüphem yoktu. Neyse bir kere yaptı, artık bundan sonrasını düşünmemiz gerekiyor.
renoya laf söleyen daş olur imzamdaki araçtan çok memnunum sonuçta herşey marka değil meslekdaşımın arkasındayım....sonuçta 27 milyara az yakan otomatik araca biniyorsun çelik jantlı el gazlı:)
toyotanın yeri ayrı renonun ayrı:)40 yaşında olduğumun renoyu eşime verdiğiminde altını çizerim ))))))))
admin madmin dinlemem ağzını gözünü daatırım Hakan Bey....