0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu türlü şeylere kesinlikle inanmıyorum.bahsedilen parça bir mıknatıs benzin mıknatısın içinden geçiyor ve molekülleri düzenleniyor.iddia bu ama oto fabrikaları çok aptal ya 1 dolarlık bir magneti koyamıyorlar,tıpkı yağ üreticilerinin yağın içine envai çeşit katkı koyarken bor tozu koyamamaları gibi.
Hakan kardeş sen neden üstüne alıyorsun?bu aparatlar 10-15 senedir gündeme bir çıkıyor bir kayboluyor.bendede 1975 model 2000 motorlu bmw var,dediğin gibi %10 tasarruf olsa ben hemen alırım bir ist-kastamonu gidiş gelişte parasını çıkarır.
Hakan senin yalan söyleyebileceğin aklımdan bile geçmez,ancak ekonomi moduna girince gaza bile insan az basar ve sonuçta hakikaten tasarruf olur ama bu kullanıştan olur diye düşünüyorum.bu arada senin araba benzinde ne yakıyor,ben söylediğin parayı benzinde diye algılamıştım,tüpte bayağı çok yakıyorsun gibime geliyor.
Atilla Abi, bir hafta aparatsız, bir hafta aparatlı aynı kullanım tarzıyla denedim. Benzinde ölçüm yapmadım hiç, depoyu fullemek gerekiyor ölçüm için seninki 50 tl yi 100 km de mi yakıyor?