Gönderen Konu: 2010 Comfort Modelin Manuel Kliması Otomatiğe Dönüştürülebilir mi  (Okunma sayısı 3302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Manuel Klima gösterge paneli sökülüp otomatik yapılabilir mi maliyeti ne olur bilen var mı arkadaşlar..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-

pek zannetmiyorum servisle görüştünüzmü hiç bu konuyu?
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
servisle görüşmedim belki bu konuda forumda bilgisi olan vardır diye konu açtım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
az önce servisi aradım dönüştürülemiyormuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Zaten durum bildiğim kadarı ile sadece panel işi değil. Aracın Ecu (motor beyni) dışında bu sistemlerini kontrol eden ayrı bir beyin oluyor tam otomatik sistemlerde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Zamanında ben servisle konuşmuş, sormuş biri olarak cevap vereyım. Toplam 4.000 tl gibi mebla sonucunda otomatık klimaya cevirilebiliyor. Bana çok gelmişti şahsen, ama tabiki sizi bilemem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Zamanında ben servisle konuşmuş, sormuş biri olarak cevap vereyım. Toplam 4.000 tl gibi mebla sonucunda otomatık klimaya cevirilebiliyor. Bana çok gelmişti şahsen, ama tabiki sizi bilemem :)

Ozaman alırken comfort extrasını almak çok daha mantıklı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Evet ama bizim zamanımızda comfort extra yoktu :) comfort ls vardı onunda dizeli yoktu.Hatta cok kararsız kalmıştım aurisin yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar comfort extra dizeli vardı bizim aldığımız araçla aynı fiyattaydı acaba aurismi alalım dedim kendi kendime ama onun vites topuzu bıde aracın yuksek olması benı ayar etti :D bide bagaj hacmi malum.O sebeblerden Corollayı comfort tercih ettik...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Evet ama bizim zamanımızda comfort extra yoktu :) comfort ls vardı onunda dizeli yoktu.Hatta cok kararsız kalmıştım aurisin yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar comfort extra dizeli vardı bizim aldığımız araçla aynı fiyattaydı acaba aurismi alalım dedim kendi kendime ama onun vites topuzu bıde aracın yuksek olması benı ayar etti :D bide bagaj hacmi malum.O sebeblerden Corollayı comfort tercih ettik...
Bilyorum Taylan 2010 modellerin majyajsızlarında comfort extranın olmadığını bende aurisle corolla arasında çok kaldım hem 2009 modeli alırken hemde 2010 u alırken ama 2 keredede galip corolla oldu aslında 2010 u auris alacaktık ama en son kumandalı anahtarının birtane oluşunu öğrendim ve o yüzden vaz geçtim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bide hb düşünürsem bir daha oo alman olucak kesin :) marka vermeyımde hep aklımda bir alman var onunda dizeli yok :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Bide hb düşünürsem bir daha oo alman olucak kesin :) marka vermeyımde hep aklımda bir alman var onunda dizeli yok :(
B M W 1 serisi mi ?
Bende kafaya taktım birdahaki aracımız hb , sedan , coupe , cabrio farketmez ne olursa olsun büyük bir ihtimal alman olacak .
Yanlış anlaşılmasın Toyotdan memnunuz ama bugune kadar hep japon araçları kullandık ondan bundan sonraki aracımız büyük ihtimal alman olacak .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bmw değil hem 1 serisinin dizeli var hemde zamanında ailem saolsun bmw tadını aldım :) şimdiki hastalığım VW scrocco :D ama öyle herkezde olan beyaz 122 hp değil .160 hp  olucak koyu gri panaromik tavan off offf :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-40-binde-supper-bisey-40878992/detay

Tam bu değil ama istediğim renge örnek olsun diye koyuyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
adam renk seçmeyi biliyor :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Bmw değil hem 1 serisinin dizeli var hemde zamanında ailem saolsun bmw tadını aldım :) şimdiki hastalığım VW scrocco :D ama öyle herkezde olan beyaz 122 hp değil .160 hp  olucak koyu gri panaromik tavan off offf :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-40-binde-supper-bisey-40878992/detay

Tam bu değil ama istediğim renge örnek olsun diye koyuyorum :)
Taylan 1 serisinin dizeli eskidendi şimdi sadece 116i si var bildiğim kadarıyla .
ikinci ve diğer bir husus VW scrocco benim bildiğim hb dil coupe bir araç :)
Herşey bir yana VW scrocco gerçekten mükkemmel bir makine ama bence 2.0 tdi olsaydı ve 4 motion olsaydı tadından yenmezdi fakat ülkemizdeki vergiler sağolsun alıcı bulabilirmiydi onu bilemem . :)

Birde dizel istiyorsan VW scrocco nun yerini belki tutmaya bilir ama yeni audi 1 serisinin 1.6 tdi motorlusu mevcut .

adam renk seçmeyi biliyor :D
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Sorma mahmut  sonra aklıma geldı :D ama çoktan laptopu kapamış evden çıkmıştım  :D evet 2011 1 serisi sadece 1.16 motorla piyasaya çıkıyormuş bunuda bu gece öğrendım :) İlle dizel çılgınlığım tutarsa audi değilde golf'e yönelebilirim A1 çok küçük sığmam ona :D ama 1.4 tsı zevkide başkadır be abi dizelde bu zevki bulamayız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Sorma mahmut  sonra aklıma geldı :D ama çoktan laptopu kapamış evden çıkmıştım  :D evet 2011 1 serisi sadece 1.16 motorla piyasaya çıkıyormuş bunuda bu gece öğrendım :) İlle dizel çılgınlığım tutarsa audi değilde golf'e yönelebilirim A1 çok küçük sığmam ona :D ama 1.4 tsı zevkide başkadır be abi dizelde bu zevki bulamayız :)
Tabiki benzinliden alınan zevk hiç bir zaman dizelden alınmaz ama bu ülkedede benzinli araca binmek bir yere kadar zevkli ondan sonra gittiğin her km de aklın depodaki benzinde kalıyor bende imkan olursa ilerde benzinli bir araç düşünüyorum ama öyle birşey olursa mutlaka birtanede dizel arabam olması lazım iş için dizeli zevk içinde benzinliyi kullanırım böylece hem zevkimi almış olurum hemde ekonomi yapmış olurum gerçi iki aracın vergisiymiş kaskosuymuş muayenesiymiş nekadar ekonomik olur bilmem ama açıkçası sürekli benzinli arabaya binmek beni korkutuyor çünkü alışmışım her hafta 30 liralık mazot almaya birden haftada 60 liralık benzin alırsam piskolojim bozulur. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Tabi 2. dizel araç şart :) Bende şöyle düşünüyorum şuan ailede era dizel var onu sattırırım corolla kalır ben scirocco'ya bınerim :D bide işten güçten çok gezen bir insan değilim corolla ile 1.5 senede anca 8.200 km yapabıldım o yüzden benzın çok koymaz gibi geliyor bana :) Ama tabii benım bu hayallerım anca 2-3 sene sonra anca gerçekleşir şimdiden hayal kurmaya gerek yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Tabi 2. dizel araç şart :) Bende şöyle düşünüyorum şuan ailede era dizel var onu sattırırım corolla kalır ben scirocco'ya bınerim :D bide işten güçten çok gezen bir insan değilim corolla ile 1.5 senede anca 8.200 km yapabıldım o yüzden benzın çok koymaz gibi geliyor bana :) Ama tabii benım bu hayallerım anca 2-3 sene sonra anca gerçekleşir şimdiden hayal kurmaya gerek yok :D
Taylan 2-3 seneye kim öle kim kala ozamana kadar inşallah VW scrocco dan çok çok daha iyi bir araca binersin. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Amin. :) Daha iyileri sizlerin olsun İnşallah Scirocco'da benım :D insanoğlu çok doyumsuz yaa :P :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Daha iyileri sizlerin olsun İnşallah Scirocco'da benım :D insanoğlu çok doyumsuz yaa :P :P :D
Amin

insanoğlu çok doyumsuz yaa :P :P :D
+1 :D