0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zamanında ben servisle konuşmuş, sormuş biri olarak cevap vereyım. Toplam 4.000 tl gibi mebla sonucunda otomatık klimaya cevirilebiliyor. Bana çok gelmişti şahsen, ama tabiki sizi bilemem
Evet ama bizim zamanımızda comfort extra yoktu comfort ls vardı onunda dizeli yoktu.Hatta cok kararsız kalmıştım aurisin yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar comfort extra dizeli vardı bizim aldığımız araçla aynı fiyattaydı acaba aurismi alalım dedim kendi kendime ama onun vites topuzu bıde aracın yuksek olması benı ayar etti bide bagaj hacmi malum.O sebeblerden Corollayı comfort tercih ettik...
Bide hb düşünürsem bir daha oo alman olucak kesin marka vermeyımde hep aklımda bir alman var onunda dizeli yok
Bmw değil hem 1 serisinin dizeli var hemde zamanında ailem saolsun bmw tadını aldım şimdiki hastalığım VW scrocco ama öyle herkezde olan beyaz 122 hp değil .160 hp olucak koyu gri panaromik tavan off offf http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-40-binde-supper-bisey-40878992/detayTam bu değil ama istediğim renge örnek olsun diye koyuyorum
adam renk seçmeyi biliyor
Sorma mahmut sonra aklıma geldı ama çoktan laptopu kapamış evden çıkmıştım evet 2011 1 serisi sadece 1.16 motorla piyasaya çıkıyormuş bunuda bu gece öğrendım İlle dizel çılgınlığım tutarsa audi değilde golf'e yönelebilirim A1 çok küçük sığmam ona ama 1.4 tsı zevkide başkadır be abi dizelde bu zevki bulamayız
Tabi 2. dizel araç şart Bende şöyle düşünüyorum şuan ailede era dizel var onu sattırırım corolla kalır ben scirocco'ya bınerim bide işten güçten çok gezen bir insan değilim corolla ile 1.5 senede anca 8.200 km yapabıldım o yüzden benzın çok koymaz gibi geliyor bana Ama tabii benım bu hayallerım anca 2-3 sene sonra anca gerçekleşir şimdiden hayal kurmaya gerek yok
Daha iyileri sizlerin olsun İnşallah Scirocco'da benım insanoğlu çok doyumsuz yaa
insanoğlu çok doyumsuz yaa