Gönderen Konu: 2007 toyota corolla için navigasyon arıyorum.  (Okunma sayısı 2357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 Toyota Corolla 1.6 Elegant
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2007 toyota corolla için navigasyon arıyorum.
« : Ocak 20, 2011, 00:43:30 »
Değerli Toyotacılar.2007 Toyota Corollam için mevcut radyonun bulunduğu yere takılan Navigasyon cihazı arıyorum.İnternetten yapmış olduğum araştırmada fiyatların 1300-2200 aralığında olduğunu gördüm.Siz değerli arkadaşlardan navigasyon taktıranlar varmı.Cihazı kullananlar ve konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan daha ucuza ve kaliteli bir cihazı nereden bulabileceğim konusunda tavsiyeler bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

2007 toyota corolla için navigasyon arıyorum.
« : Ocak 20, 2011, 00:43:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: 2007 toyota corolla için navigasyon arıyorum.
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2011, 23:14:37 »
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yokmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2011, 01:34:02 »
yokmu dvd player navigasyon taktıran arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2011, 19:53:14 »
Bende istiyorum ama bütçem elvermiyor.Al bir navigasyon cama tak.Ben öyle yaptım.Niye vereceksin o fiatları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2011, 20:20:41 »
Selam;

İnternet üzerinden 369 TL.'ye Navitech NAV-PXT306F Yeni nesil 5’’ TV&Portatif Navigasyon Cihazı (Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme) aldım.Çok memnunum.İlimdeki ilgili servise ücret ödemeden ön cama monte ettirdim.İlgili markanın internet sitesi üzerinden 2010 haritalsını güncelledim.Hafiza kartına 12 adet animasyon sinema yükledim.Çocuklarım uzun yolda zevkle izliyorlar.Sizin bahsetmiş olduğunuz orijinal navigasyona Toyota yetkili servisi 1800 TL. fiyat söyledi.Bu fiyat nedense bana çok fahiş geldi.Ömür boyu harita güncellemesinin olmayışı da olumsuz bir durumdu.Haritasının Başarsoft olup olmadığını bilmiyorum.Aldığım navigasyon cihazında TV özelliği de var.Fakat pek randımanlı olduğunu söyleyemem.Bu özelliği fiyatı arttırıyor.Size tavsiyem aracınızda bluetooth özelliği yoksa bu özelliği olan bir navigasyon cihazı almanızdır.Servisin olmasına dikkat edin.Bir de haritaların  Başarsoft firmasınca hazırlanmış olmasını dikkate alın.Aşağıdaki navigasyonları incelemenizi öneririm.Gayet fonksiyonel,şık ve kullanışlılar.İşinizi ziyadesi ile görürler.

Navitech, Nav-pxb 205F, Yeni Nesil Navigasyon Cihazı (Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme) 270 TL.

Navitech, Nav-pxb 210F, Yeni Nesil Navigasyon Cihazı (Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme) 236 TL.

Navitech NAV-PXT306F Yeni nesil 5’’ TV&Portatif Navigasyon Cihazı (Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme)  370 TL.

Corollaya uyumlu olan yanılmıyorsam NECVOX DVA-9802HD  .Türkçe menüsü var mı,bilmiyorum.

http://img573.imageshack.us/i/33881223jlo.jpg/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2011, 08:45:05 »
Özay Bey, aşağıdaki bölümde bulunan başlıklara göz atmanızı tavsiye ederim:

http://www.toyotaclubtr.com/arac-ici-ekipman/
Folgsamkeit macht frei...