0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben taktım kutu ici gidisinde baya bir fark oldu kac beygir oldugunu bilemiyorum ama yuksek viteste bile araba hızı dusuk olsada daha iyi kavramaya basladı ..[/quote]İsmail bey merhaba nasıl bir artış oldu bahsedermisiniz motorum gaz yemesi filan değiştimi ilk kalkışlar filan birde hangi marka filtre taktınız fiyatı konuşunda bilgilendirirseniz sevinirim yaris d4d ye uyarmı acaba?
İsmail bey merhaba nasıl bir artış oldu bahsedermisiniz motorum gaz yemesi filan değiştimi ilk kalkışlar filan birde hangi marka filtre taktınız fiyatı konuşunda bilgilendirirseniz sevinirim yaris d4d ye uyarmı acaba?[/quote]dizel yaris lerin motorunu gormus degilim boy olarak aynı ise hava filtresi boyutu olur , arabanın gidisinde ve kalkısında hissedilir bir artıs oldu yuksek viteslerde daha rahat kavraması falan ben memnunun anadolu yakasından siparis etmis tim tam olarak adresi aklıma gelmiyor su anda fakat ogrendigimde yazarım fiyat olarak dolara oldugundan ben 95 ytl ye almıstım 3 asagı 5 yukarı oynayabilir markası K&N ben memnunum..
d4d motorlarda acık hava filtresi uygulaması yapılamıyo arkadaşlar sadece kutu içi performans filtresi uygulayabilrsiniz ancak ses almanız yine mümkün degil sadece aracca 6-7 hp civarı ekstra katkısı var barış bey sizin sorunuzada şöyle bir arkadaş tavsiyesi yapmak istiyorum eger motorunuz vvt-i kodluysa sakın hava filtresi uygulamasına gitmeyin biz denedik aracı permormanstan düşürüyo yaklaşık yarı yarıya ama eger d4 kodlu benzinli motorsa filtre uygulanabilir ve bundada aracınızın kalitesine dayanarak bi tavsiyem olur ya green marka ya k&n marka filtre kullanın izmirde bulabilirsiniz rahatlıkla bu markaları hazır kit yok bundan eminim ama kaliteli ve isim yapmış bi egzozcu krom borular yardımıyla size bi kit yaratabilir filtre dahil maliyeti max 200 ytl olacaktır
barış bey takması falan ne kadara geldi? bir de bu taktığınız filtre 2005 1.6benzinlilere de olur mu?