0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kazasız belasız her ikisi de..Short Ram'i öterken bi duysak keşke..Egsoz mu yoksa uç mu o?[/quote]egzos ed performansın, uç degil yani fitrenin sesini çekicem arkadaşlar yakında koyarım
kazasız belasız filtre bu motorlar reddediyo ecusu diye biliyodum ses nasıl bu arada ve motor da artış hissedilir olarak ne kadar kazasız belasız[/quote] bu filitre redetmiyo bu araba için tasarlanmış americadan getittirdim performansı yüksek devirlerde baya etkiledi araba daha rahat devir çeviriyo sesde mükemmel her devirde ses var[quote=Murat Atagenç]Siyah sürmeli gözlerinin resmini göremedim???[/quote]onları daha göremessin kışın ufak bi kaza oldu iki farda degişti
Temizlet abi filtreyi [/quote] arada hava tutuyoum bide temizletirdim bi kere ş, ama motor yıkarken yıkamacıya okadar söledim gine dikkat etmemiş fikre biraz çekti askere gitmesem yeni bi fitre getirtcem ama agustosta gidiyom işte
Hakkaten ses çok güzel ya bu kadar beklemiyodum ben..106 GTi fln bu sesi duyunca çekilir kenara [/quote] tabi çekilecek ben 106 yı kaile almam zate