0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bırak Ercü rezil ettin beni dosta düşmana yahu bi daha olmasın tabure çke gel sohbeti dinle bakayım
şükür be biladerim nerden aldın yengeci ulee haber beklıyordum senden il ilçe değiştirmişsin bile olmaz böyle biz zamanında böylemiydik, abiler gelcek diye sobayı yakardık sıcacık oldurdu kış zamanı heyy gidi günler
eee hadi balkondakiler içerriiii bak ercücüm sene geçen sene , biz ACD abinle nöbetteyken uyuyakalmışız, tabi sabahta cezaya kaldık acd bugunku nöbeti ben alayım yanıma bu taze genç kardeşimizi de alayım izninle öğreteyim bu gece , ne diyorsun ?
Değiştirdik bro aceleye geldi ankaradan Coşkun yardımcı oldu çöktük birine benim ki kadar olmasada idare eder işte Aynen kardeşim yaa kestaneler uçuşurdu sobanın üstünde yeni nesilde nöbet anlayışı gelişmemiş ama mazur görelim yetişemediler o döneme
Ben kalmak isterin ama yarın okulum var bu işi cumartesi yada cuma yapalım hertürlü akarım
kural 1, ustanın dediği olur, kural 2 , yine ustanın dediği olur, tamam mı unutma
Tamam kardeşim direksiyon sende devammm Balkondan bakıp kaçıyorlar yahuuu Gelll vatandaş nöbete geeeeeel Sorma bro dar alanda tutmak zor kontra vermekten kafam dönüyor yahu Vilayet meydanında yanlıyoruz muhaha Kural 3 ustanın dediği olur.
Benim başımdada usta var 2 usta arasında kaldım hoş değil bugün acaip yoruldum direksiyon salladım 20dk boyunca sağ bacağım uyuşuk (go kart) Bide önümde arkadaşım motor yaktı vurdum geçtim
ahaa tunc kardeşim gelmiş , adaş kardeşim gell gelll durma orda abine bi çay koy , buldum ben adaşımı çırağımı
tabi abi kaç şeker